107 г. български ВВС - ген.-майор Цанко Стойков и о.з. ген. Константин Попов оптимисти за бъдещето на родните ВВС

Pan.bg 16 окт 2019 | 14:59 views (1056) commentaries(0)
img
Димитър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"

След края на церемонията по поднасяне на венци и цветя пред Паметника на летеца, журналисти отправиха въпроси към командира на ВВС ген.-майор Цанко Стойков и председателя на Комисията по отбрана в 44-ото НС о.з. Константин Попов.

Ген.-майор Цанко Стойков заяви: „Празникът на авиацията и ВВС е повод за оптимизъм, защото изпълняваме задачите, които са ни поставени. Имаме сключени договори за осигуряване на авиационната техника, въпрос който вълнува не само военнослужещите от ВВС, но и МО и правителството. Благодарение на техните важни политически решения авиационната техника се ремонтира поетапно, влиза в строя, изпълняваме задачите“.

О.з. ген. Константин Попов заяви: „Без оптимизъм, без мечта няма авиация. Хубавото на празника през 2019 г. е това, което чухте от ген. Стойков, че надеждата става все по-силна. Възстановява се ВВВУ, закупен бе супермодерен многоцелеви изтребител, ремонтира и се възстановява съществуващата техника и човек вече наистина може да види грейналите очи на хората в авиацията. Честит празник, да държат здраво и да пазят небето!“.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка