МО с обществена поръчка за ремонт на осемнадесет УР „въздух-въздух“ Р-27Р за Миг-29 (СНИМКИ)

Pan.bg 28 дек 2019 | 15:59 views (4539) commentaries(0)
img Сп. „Клуб КРИЛЕ“, Н.Димов

В сайта на МО е публикувана обществена поръчка за сключване на рамково споразумение за срок от 48 (четиридесет и осем) месеца за „Извършване на основен ремонт/КВР и увеличаване на назначения срок на служба на авиационни управляеми ракети (АУР), изделие 470-1“ (заб. Това е УР Р-27Р с получактивна радиолокационна глава за самонасочване; други обозначения: 9Б1101К, АА-10 Alamo) от боекомплекта на самолети МиГ-29 от състава на Военновъздушните сили на Република България. Изпълнението на дейностите по предмета на обществената поръчка ще се извършва на основание на конкретни договори, сключвани между Възложителя и Изпълнителя в срока на действие на рамковото споразумение, по предварителни заявки на Възложителя.

В конкретните договори ще бъдат определяни количествата на ракетите и вида на услугите, които следва да бъдат изпълнявани. Ремонтът на ракетите да се осъществи в два последователни етапа, като вторият етап от ремонта на АУР, (изд. 470-1), ще започне след приемането в пълен обем на отремонтираните АУР от първия етап. Предаването/получаването на АУР, (изд. 470-1), за/от ремонт да се извърши на територията на експлоатиращата организация - военно формирование 28000-Граф Игнатиево, с транспорт и за сметка на Изпълнителя.

Общо количество на авиационните управляеми ракети за ремонт, за целия срок на действие на рамковото споразумение е 18 (осемнадесет) броя.
Прогнозна стойност на поръчката

Стойност, без да се включва ДДС: 21 600 000 BGN"


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


МО с обществена поръчка за ремонт на осемнадесет  УР „въздух-въздух“ Р-27Р за Миг-29 (СНИМКИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/11 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка