НАЧАЛО НА ПОДГОТОВКАТА ЗА 2020 г. В ПЪРВА ЗЕНИТНО-РАКЕТНА БАЗА (ЕКСКЛУЗИВНА ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 08 яну 2020 | 11:58 views (7873) commentaries(0)
img
хаджи Димиттър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"
пресцентър Първа ЗРБНа 7 януари 2020 г., във формированията на Първа зенитно-ракетна база тържествено беше дадено началото на подготовката през новата година. Церемонията в управлението на Базата се проведе в присъствието на представители на сектор “Зенитно-ракетни войски” от Командването на Военновъздушните сили.

В словото си пред личните състави на в. ф. 22320 и в.ф. 34630 – Божурище, командирът на Зенитно-ракетната база полк. Валери Ценов изложи предстоящите задачи. Той изтъкна, че 2020 г. ще е емблематична за зенитно-ракетни войски и напомни, че предстои отбелязването на 60-годишнината от тяхното създаване. Юбилеят ще бъде съпътстван с поредни участия на формированията в голям брой национални и международни учения и тренировки. “Планираме едно от тях да е много иновативно. Реализацията му би ни позволила да осигурим условия за реалистична тактическа тренировка на разчетите и изнесено управление на силите при по-малки разходи на гориво, щадене на ресурса на бойните машини и по-добри битови условия за личния състав от тези на полигон „Шабла““– отбеляза полковникът.

След официалния строй, посрещането и изпращането на бойното знаме командирът на Базата и представителите на Командването на ВВС, проведоха съвещание с офицерите от Управлението на в.ф. 22320 и щаба на в. ф. 34630. В него бяха очертани основните задачи и предизвикателствата пред ЗРВ през 2020-а година.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


НАЧАЛО НА ПОДГОТОВКАТА ЗА 2020 г. В ПЪРВА ЗЕНИТНО-РАКЕТНА БАЗА (ЕКСКЛУЗИВНА ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/18 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка