Airbus Helicopters ще демонстрира своя граждански набор от вертолети на Heli-Expo 2020 от 28 до 30 януари 2020 г. в конгресния център Anaheim в Калифорния

Pan.bg 21 яну 2020 | 20:37 views (312) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"
airbushelicopters.com

Централната сцена на представянето на Airbus Helicopters ще бъде на щанд 3432 където ще бъде изложени вертолетите H125, ACH130 Aston Martin Edition и H175.

H125 ще бъде показан с най-новите подобрения на компанията, предназначени да обслужват по-добре въздушните операции.

След успеха на подразделението Airbus Corporate Helicopters (ACH) след старта им през 2017 г. като специална вертолетна компания за частна и бизнес авиация, особено с ACH145 и ACH160, Airbus поднови предложението си за ACH130, като си партнира с Aston Martin, олицетворението на автомобилостроенето изкуство.

H175 на щанда ще бъде показан в конфигурация за офшорен транспорт. В допълнение, опитът с H160 ще подчертае пробивните новости на хеликоптера в три от основните му мисии - офшорни превози, частна и бизнес авиация и спешни медицински услуги, както и неговата концепция за дигитална поддръжка.

„Съсредоточаването върху клиентите е фокусът на нашия показ на Heli-Expo тази година, както и ежедневните ни операции. Непрекъснатите подобрения на продуктите и подобренията на услугите, които се прилагат на широката ни гама от вертолети, имат за цел да осигурят стойност на нашите клиенти и да улеснят различните мисии на нашите вертолети по целия свят“ заяви Бруно Дори, изпълнителен директор на Airbus Helicopters.

Ангажиран да придружава клиентите дълго след като вертолетът бъде доставен, Airbus Helicopters ще представи най-новата си селекция от подобрения за поддръжка и обслужване чрез програмата HCare, където посетителите могат да научат повече за новия онлайн портал за клиенти, цифрови услуги, анализи, обучение и HCare глобални договори. Тези предложения, наред с други, дават възможност на клиентите да увеличат наличността на машините и успеха на мисията, да оптимизират разходите си, да намалят тежестта за поддръжка, да повишат безопасността и да запазят стойността на своите активи.

В допълнение, статичният дисплей на Airbus Helicopters, в съседство с щанда, ще включва AS332 от Heli Austria в противопожарна конфигурация; H125 от Brainerd Helicopters в конфигурация на въздушни операции; H125 от LAPD в конфигурация за правоприлагане, H145 от San Diego Gas & Electric и не на последно място - демонстраторът Vahana, току-що завърши своята полетна изпитателна кампания.

В рамките на полетните демонстрации на Heli-Expo клиентите могат да изпробват H125, оборудван с новата авионика Garmin TXi TM, H135 и ACH130 с поръчков интериор.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker