COVID-19 - Boeing удължава временното спиране на работата в завода си за КС-46А и Р-8А в Puget Sound

Pan.bg 06 апр 2020 | 09:11 views (341) commentaries(0)
img
Васил Димитров,
pan.bg
boeing.com

На 5 април 2020 г. Boeing обяви, че удължава временното спиране на производствените операции във всички заводи в района на Puget Sound и Moses Lake до по-нататъшно уведомление. Тези действия се предприемат в светлината на продължаващия фокус на компанията върху здравето и безопасността на служителите, текущата оценка на разпространението на COVID-19 в щата Вашингтон, надеждността на веригата за доставки и допълнителни препоръки от правителствените здравни органи.

По време на спирането компанията ще продължи да прилага допълнителни мерки за безопасност и здраве в своите съоръжения за защита на служителите. Тези мерки включват нови визуални сигнали за насърчаване на физическото дистанциране, по-честото и цялостно почистване на общите части и разместено време за смените, за да се намали притокът на служители, които пристигат и напускат работа по едно и също време, наред с много други подобрения.

"Здравето и безопасността на нашите служители, техните семейства и нашите общности е наш общ приоритет" заяви президентът и изпълнителен директор на Boeing Commercial Airplanes Стан Дийл. „Ще отделим това време, за да продължим да слушаме нашия невероятен екип и да оценим приложимите правителствени насоки, разпространението на коронавирус в общността и надеждността на нашите доставчици, за да гарантираме, че сме готови за безопасно и подредено връщане към операциите“.

Доброволците, които поддържат основна работа на заводите и съоръженията, трябва да продължат да работят според определените им смени. За завода в Puget Sound и служителите в Moses Lake, които могат да работят от вкъщи, трябва да продължат да го правят.

Докато спирането на операциите продължава, Boeing ще следи правителствените насоки и действия по COVID-19 и свързаното им въздействие върху всички операции на компанията. Сайтовете на Boeing, които остават отворени, се наблюдават и оценяват ежедневно.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка