В Полша заговориха за откриването на руския Су-57 от радарите

Pan.bg 01 юли 2020 | 13:02 views (6426) commentaries(7)
img
Pan.bg
Руският Су-57 се оказа уязвим дори от по-старите радари. В Полша смятат, че руските изтребители от 5-о поколение не представляват никаква заплаха, тъй като те ще бъдат открити на стотици километри преди да достигнат целите си. Причината за подобни изводи бяха двигателите на руските бойни самолети, които, според заключението на полски експерти, обезсмислят всички възможности на Су-57 по отношение на stealth технологиите.
„Без двигателите от втория етап руският Су-57 може да бъде видян на стотици километри и това не е проблем за системата от радари на Полша. Може би проблемите ще се появят, след като двигателите от втория етап започнат да се инсталират на Су-57, но това ще представлява заплаха едва след пет години“, съобщава полски анализатор, цитиран от Defenсe24.
Полша е силно притеснена от модернизирания Су-57M "Супер Сухой", който според полското издание Defenсe24 може да представлява много сериозна заплаха, тъй като ще бъде лишен от недостатъците на базата версия.
„Още през 2022 г. "Су-57 от втория етап" трябва да бъде в производство, тоест модернизирана версия на руския изтребител от 5-то поколение с най-новите двигатели и подобрена авионика. Можем да кажем, че машините, които се произвеждат в момента, са преходна версия на това, което руските медии вече наричат "Супер-Сухой" ”, информира Defenсe24, като изброява предимствата на модернизираната версия на Су-57 в сравнение с базовата.

Defenсe24
Снимка ©: Пресс-служба Компании «Сухой»
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Borei 01 юли 2020, 13:23
   
  36
   
  9

  Ама разбира се, че може да се "види" със съвременна техника. Това да не е игла!
  И никой не е и казвал някога, че СУ-57 ще е "невидим" за радарите!

  Има намалена видимост, това да. НО напълно да е невидим, не е заложено като параметър!

  Друго е важно за този самолет. Неговата защита от вражески ракети са бордовите му РЕБ системи.

  "Су-57 може да бъде видян на стотици километри и това не е проблем за системата от радари на Полша"
  Ама то и американският "супер стелт" Ф-35 се вижда даже и от любителски радари. При него постоянно тръбят, че бил "невидим"!

  Нека си го виждат поляците, но дали ще могат да го спрат, да не им нанесе съкрушителен удар, е нещо съвсем друго. Нямат такава техника за сега, с което да го спрат! То даже и САЩ все още нямат, с какво да го свалят!

 2. #2
  KOREKTOR 1 01 юли 2020, 13:51
   
  28
   
  11

  "Руският Су-57 се оказа уязвим дори от по-старите радари. В Полша смятат, че руските изтребители от 5-о поколение не представляват никаква заплаха, тъй като те ще бъдат открити на стотици километри преди да достигнат целите си. Причината за подобни изводи бяха двигателите на руските бойни самолети, които, според заключението на полски експерти, обезсмислят всички възможности на Су-57 по отношение на stealth технологиите.
  „Без двигателите от втория етап руският Су-57 може да бъде видян на стотици километри и това не е проблем за системата от радари на Полша. "

  ЯВНО МИСЛЕНЕТО НЕ СЕ ОТДАВА НА ТЪПИТЕ ГОВЕДАРСКИ ГЪЗОБЛИЗЦИ.

  ЕДНА ПОЛСКА ПАТКА МИСЛИЛА, МИСЛИЛА, МИСЛИЛА ПА ЗЕЛА, ЧЕ ПУКНАЛА.

 3. #3
  време е 01 юли 2020, 15:54
   
  10
   
  33

  Еми 30 години след серийният Ф 22 и масовият Ф 35 дано пък и Русия да направи реално 5то поколение самолет, че некак си неудобно се получава... Велика сила със 135 лева пенсия за пенсионерите и БВП напълно зависим от цените на петрола а пък самолети безааналогиви ама все 4+++++++++++++++++++++++++++++++++++ поколение с АОП като на самосвал....

 4. #4
  Borei 01 юли 2020, 17:48
   
  26
   
  8

  Отговор на коментар: #3

  Абе то ако и Русия имаше печатница на зелена хартия и да харчеше над 700 милирда долара годишно за оръжия и армия, то сигурно да са колонизирали и Марс вече?

  А сащиянците лъжат и баламосват цял свят, че имат "пари", при тях отидоха всички кадърни млади и умни да им разработват разни технологии и пак не са отишли кой знае колко напред? Щом толкова много похарчиха да разработят един Ф-35 и дали е толкова успешна бойна машина?
  Къде им е модерното ПРО/ПВО? 2014-та г. в Черно море един руски РЕБ, закачен на стар СУ-24 им "изключи" "Иджиса" и сащиянците се побъркаха. Не бяха свикнали, някой друг да има по-добри оръжия от тях!

  Руснаците разработват дълго, минават много тестове, докато някое ново оръжие влезе на въоръжение. НО, това което имат, напълно им стига да се защитят от който и да е земен агресор сега! Ако не беше така, то и те да са станали на поредната Либия или поредният Ирак...

 5. #5
  KOREKTOR 1 01 юли 2020, 18:42
   
  19
   
  11

  ЗА #3 време е

  КРЕТЕН КУХОГЛАВ НЕКАДЪРЕН С ДЕБИЛНО САМОСЪЗНАНИЕ.

  НЕ ,ЧЕ ТОВА ДЕТО ГО Е ИЗСРАЛА КУХАТА ТИ КОФА Е ВЯРНО, НО Я МЕ ОСВЕДОМИ НА БАЗА НА КАКВО СЕ ФОРМИРА ГОВЕДАРСКИЯ БВП ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ТОЗИ НА РУСКАТА ФЕДРАЦИЯ.

  ЧАКАМ "ВИСОКО ЕКСПЕРТНАТА" ТИ ИНФОРМАЦИЯ ГОВЕДО ЛАЙНЯНО ДА ЕБА ТВОЙТА МАМА.

 6. #6
  Чук 01 юли 2020, 23:18
   
  10
   
  5

  Ха ха, те пшеките ей така все говорят и все се образува руско-германска граница, щото го дават тарикати....и сетне все ривът

 7. #7
  UCK 02 юли 2020, 22:18
   
  1
   
  3

  Отговор на коментар: #5

  манаф мръсен дека си?со вино ке те изсерам

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка