Армията на фелдмаршал Халифа Хафтар заяви, че е свалила турски дрон /СНИМКИ/

Pan.bg 24 юли 2020 | 14:48 views (950) commentaries(2)
img
pan.bg

От няколко години на територията на Либия има два изпълнителни органа - ПНС Файез Сарадж и временният кабинет в източната част на страната, който се подпомага от фелдмаршала на ЛНА Халифа Хафтар.

Либийската национална армия на фелдмаршал Халифа Хафтар заяви, че е унищожила безпилотен летателен апарат турско производство, в северната част на Либия. Информацията предаде агенция ТАСС.

image

Съобщава се, че официалният представител на Либийската национална армия Ахмед ал Мисмари по-рано съобщи, че либийските градове Сирт и Джафра наскоро са били значително укрепени чрез разгърнати системи за противовъздушна отбрана, които са готови за всякаква военна конфронтация.

image

От няколко години на територията на Либия има два изпълнителни органа - правителството на Националното съгласие на Файез Сарадж в Триполи, както и временен кабинет в източната част на страната, който се подпомага от Либийската национална армия на фелдмаршал Халифа Хафтар. През пролетта на 2019 г. ЛНА започна офанзива срещу либийската столица и ПНС се обърна към Турция за подкрепа.

image

Източник: voennoedelo.com Снимки: voennoedelo.com/ anna-news.info

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Запознат 25 юли 2020, 01:08
   
  2
   
  4

  Това не е турски дрон ,камиларите пак са прекалили с ферментиралото камилско мляко !!!!!!!

 2. #2
  KOREKTOR 1 27 юли 2020, 06:34
   
  1
   
  1

  ЗА #1 Запознат

  УКРОПУТКО ТЪПА БЕЗРОДНА,
  КРЕТЕН ДЕБИЛЕН КУХОГЛАВ,


  ФАКТИТЕ СА ОТЧАЙВАЩИ ,

  НАЛИ ТАКА УКРОПУТКО КУРВЕТИНО ТУРСКА


  ЗАПОЗНАТ СИ ЕДИНСТВЕНО СЪС СИРЕНЯСАЛИЯ ДЪРТ ВОНЯЩ ХУЙ НА ДЪРТИЯ МАНАФ ЕРДО ДЕТО ОРЕ В ЛАЙНЯНИЯ ТИ АНАЛЕН ОТВОР.

  С ТОВА СИ ЗАПОЗНАТ БОКЛУК ДОЛЕН БЕЗРОДЕН.

  АЙ ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ УКРАИНЕЦ БЕЗРОДНИКО СЪС СТОТИЦИТЕ НИКНЕЙМОВЕ !!!


  "8 Брандера Задунайски НиколовТуполев Пуркooooooo Ronaldo #4 ПУТЛЕР КАПУТБългаринобективБИВШ ТАНКИСТ ЗАПОЗНАТ С БЛИЗКИЯ ИЗТОКKOREKTNI Amarginal Шухевич100 Рублей за Доллар Галициев ЭАС - эвразийский союз ОпозицияТозиМ-16-УM-16 UKурсант Конквистадор Чебурашката Антиглобалист Обективен БЕЗАНАЛОГОВИ РУСКИ ТРОШКИ Новия И. Пишков Конкретно ГНЕВЕН Коректен Знайко Опитен Аматиор Кадет Караденизовот Мадрид Плевнелиев Варшавския ORHAN Ганева Проверяващ Апостола Артелчик АХМЕД ДОГАН=РУСИЯ bedna i gladna Russia ПИШЕВ ФЛОТСКИ Flotski NAVYCOMODORE Сержант ЖЕЧ-ПОСПОЛИТА SEA POINTAПОКАЛИПТО доцент Денев ИСТИНАТА истината COLONELK. DENEVК. Денев ПОЗНАВАЧ избягал от руската кочина VEKTOR заходящ Моше Коен СЕ? ВАЛСервал Хелсински К. Каракал Seminyak Аз да кажа Новак NOVAK Умерена опозиция Protektor Polkovnik Антиемигрант на Квадрат antiemigrant ukrain-inform украинец UKRAINEC ФАКТ ФАКТИ ОБЕКТИВ ОБЕКТИВЕН ЗАПОЗНАТ Запознат и какво ли още не"  НАЛИ ЗНАЕТЕ БИОГРАФИЯТА НА УКРОПУКТАТА ПИСАНА ОТ САМИЯ НЕГО.

  УКРОПУТКАТА Е БЕЗРОДЕН ПРОДАЖЕН НЕБЪЛГАРИН ИЛИ ТОЧНО КАЗАНО Е БЕЗМОЗЪЧЕН МУТАНТ ДЕБИЛ С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.

  СИН НА ТАТКО ПОЛКОВНИК - НОМЕНКЛАТУРЧИК ОТ БНА , НАЧАЛНИК ОТДЕЛ В МНО , ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЧЛЕН НА БКП И ВЪРЛ КОМУНИСТ..

  КАТО ТАКЪВ НАСЛЕДНИКЪТ МУ УКРОПУТКАТА ЯВНО Е ЛАПАЛ И СЕ Е ТЪПКАЛ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ БЛАГИНИТЕ НА ТАКА ОМРАЗНИЯ СЕГА МУ КОМУНИЗЪМ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ ОТ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ НА ТАТКО СИ И ПРИВЕЛЕГИИ ЗА БЛАГОДАТЕН ЖИВОТ.

  В ПОСЛЕДСТВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ВРЪЗКИ НА ТАТКО МУ И ПРИВЕЛЕГИИ Е ИЗПРАТЕН НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ЗА НЕГО ДА ПОПИВА НАУКИ И ЗНАНИЯ В БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ В БИВШАТА УКРАИНСКАТА СЪВЕТСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА В РУСКО НАСЕЛЕНИЯТ ГРАД ХАРКОВ.

  ТАМ СЪС СИГУРНОСТ Е И ПОЛУЧАВАЛ НАПЪЛНО НОРМАЛНА СОЛИДНА СТЕПЕНДИЯ И Е ГУЛЯЛ И СЕ Е РАЗПЛУВАЛ НА ГЪРБА НА ЦЕЛИЯ СЪВЕТСКИ НАРОД В ТОВА ЧИСЛО И НА РУСНАЦИТЕ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СЕГА ТОЙ ИМ СЕ "ОТБЛАГОДАРЯВА" С ТАКАВА " ВСЕОТДАЙНА ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ " .

  УКРОПУТКО,

  МУМЙО ФАШИСТКА ,

  УМРИ В МЪКИ КАНСКИ ГАДИНО ОТВРАТИТЕЛНА,

Напиши коментар

Задължителни полета*