Още за полета днес на хеликоптер ROBINZON R44 над Пловдив...

Pan.bg 15 сеп 2020 | 20:02 views (805) commentaries(0)
img пан.бг
Източник: blitz.bg

Както вече ви съобщихме, днес хеликоптер ROBINZON R44 бе забелязан над Пловдив (виж: https://www.pan.bg/view_article-1-529620-fotofakt-helikopter-ROBINZON-R44-nad-plovdiv.html). Ето какъв се оказа "поводът" за този полет:

Зрелище в Столипиново: Цигански барон докара новороденото си бебе Асан Паша с хеликоптер и карета

Бърза проверка установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането Пловдив.

Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади. Навръх първия учебен ден обаче станахме свидетели на истинска боливудска история.

Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобед новородения Асан Паша. Очевидци са успели да заснемат това култово събитие - за първи път хора от "Източен" виждат как хеликоптер каца на на стадион "Рома", в близост до Преспите, съобщава "Трафик". Хеликоптерът е излетял от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря.

По всичко личи, че ромският барон може да си позволи вместо с автомобил, да превози бебето си от родилното до квартала с хеликоптер. А, след кацането му, шарена карета превози пасажерите към мястото, където ще се проведе празникът за посрещането на детето. И то какъв... Опънати шатри, богати софри с ядене и пиене на корем. Т

ази вечер пространството около кръстовището на улица "Ландос" и булевард Марица" ще гърми от музики и кючеци, а няколкометрови тонколони ще огласят тази част на Пловдив до зори.

Бърза проверка установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. Докато купонът е във вихъра си, институциите тепърва ще установяват законен ли е полетът.



ВИДЕО:" target="_blank">

image
image




loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*