Правителството предложи на президента да извърши промени във висшия команден състав

Pan.bg 23 сеп 2020 | 11:45 views (1671) commentaries(1)
img пан.бг
Източник: Otbrana.com

Генерал-майор Цанко Стойков - заместник-началник на отбраната със звание „генерал-лейтенант“, бригаден генерал Димитър Петров – командир на ВВС със звание „генерал-майор“, полковник Николай Русев – командир на авиобаза Граф Игнатиево със звание „бригаден генерал“ и началникът на НВУ „В. Левски“ полковник Иван Маламов получава звание „бригаден генерал“.


Министерският съвет предлага на Президента на Република България да издаде указ, с който да освободи генерал-майор Цанко Стойков от длъжността „Командир на Военновъздушните сили“, да го назначи на длъжността „Заместник-началник на отбраната“ и удостои с висше офицерско звание „генерал-лейтенант“.
Правителството също така предлага бригаден генерал Димитър Петров да бъде освободен от длъжността „Командир на 3-та авиационна база“, да бъде назначен на длъжността „Командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“.
Съгласно друго правителствено решение се предлага полковник Николай Русев да бъде назначен на длъжността „Командир на 3-та авиационна база“ и удостоен с висше офицерско звание „бригаден генерал“.
Министерският съвет предлага също така Президентът на Република България да издаде указ, с който да удостои полковник Иван Маламов с висше офицерско звание „бригаден генерал”.

image

image

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  САМО НАПРЕД 23 сеп 2020, 20:42
   
  9
   
  3

  НАДЯВАМ СЕ АНТИ-БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТ€Л$ТВО НА Г€РБ ДА ПАДНЕ СКОРО,
  И СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ИЗРИТА Г€РБ€РА$ТЧ€ТО м€ЦАНКО $ТОЙкOFF ОТ МОто,ДА ОТИДЕ НА ЗА$ЛУЖ€Н П€Н$ИОН€Р$КИ ОТДИХ!

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка