От 8 ноември 2020 г. полетите на „България Еър“ по линията за Берлин ще се изпълняват от новото летище Берлин/Брандербург

Pan.bg 22 окт 2020 | 14:46 views (1297) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на air.bg

Oт 8 ноември 2020 г. всички полети на „България Еър“ до и от Берлин ще се изпълняват от новото централнo летище Берлин/Бранденбург „Вили Бранд“ (BER). То предстои да бъде официално отворено за обществеността в края на октомври, а очакванията са да бъде най-модерният център за транспорт в Берлин.

Новото летище е свързано с директна градска железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пътници възможност да стигнат до него бързо и удобно.

Редовните полети на „България Еър“ до Берлин се изпълняват всеки понеделник, сряда, петък и неделя, а билети могат да се закупят на сайта на авиокомпанията www.air.bg , през мобилното приложение Bulgaria Air, офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

Всички полети на „България Еър“ се изпълняват при стриктни хигиенни и организационни мерки. Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати със срок на действие над 24 часа, а въздушните HEPA филтри се грижат за високото качество на въздуха в пасажерския салон и кабината, елиминирайки разпространението на евентуални вируси.

„България Еър“ е и първата авиокомпанията в България и една от малкото в световен мащаб, която въвежда като допълнителна мярка за дезинфекция и използването на специална и изключитлено иновативна ултравиолетова машина, която дезинфекцира с UV лъчи.

В интерес на здравето на пасажерите носенето на предпазна маска на борда на „България Еър“ е задължително.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*