Тестове на новата американска крилата ракета за 1,5 милиона долара: AGM-158 JASSM

Pan.bg 27 ное 2020 | 22:45 views (751) commentaries(0)
img ПАН.БГ
Тестване на новата американска ударна крилата ракета 1,5 милиона долара: AGM-158 JASSM

• Начало на премиерата: 25.11.2020 г.


Видео: Тестване на новата американска ударна крилата ракета 1,5 милиона долара: AGM-158 JASSM

JASSM е конвенционална, прецизна противовъздушна ракета за далечни разстояния на САЩ и съюзническите сили. Проектирана да унищожава високоточни, добре защитени, неподвижни и мобилни цели. Значителният радиус на противопоставяне на JASSM предпазва екипажите от враждебни системи за ПВО.

Оръжие от 2000 паунда с бойна глава за проникване . JASSM използва прецизно насочване и насочване при неблагоприятно време, денем или нощем, използвайки най-съвременния инфрачервен търсач, в допълнение към GPS против заглушаване.

JASSM е интегриран в B-1B, B-2, B-52, F-16 и F-15E на ВВС на САЩ. JASSM-ER е интегриран в B-1B, F-15E и в момента завършва интеграцията за вътрешния отсек и крила на B-52H и F-16C / D. В международен план JASSM се качва на самолети F / A-18A / B и F-18C / D. Бъдещите усилия за интеграция ще се съсредоточат върху американските и международните версии на самолет Lockheed Martin F-35 Lightning II и други международни платформи.
С прецизна производителност и достъпна цена, JASSM и JASSM-ER предлагат най-добрата ефективност от всички оръжия в своя клас.

Видео от старши въздухоплавател Тимоти Киршнер, Джанкарло Касем, Итън Вагнер, ВВС на САЩ
източник
АМЕРИКАНСКИ ПАТРИОТ НОВИНИ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*