BBAM добавя 12 конвертирани в товарни самолета Boeing737-800

Pan.bg 19 яну 2021 | 19:06 views (520) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на boeing.com

На 19 януари 2020 г. в Сиатъл Boeing и BBAM Limited Partnership обявиха, че лизингодателят разширява своя флот от товарни самолети 737-800 Boeing Converted Freighter с 6 твърди поръчки и 6 опции. Споразумението довежда поръчките и опциите на BBAM за 737-800BCF до 15 и подчертава продължаващата сила на пазара за електронна търговия и авиопревоз на експресни товари.

„Тъй като очакваме да разширим нашия товарен флот, 737-800 Boeing Converted Freighter осигурява нужната производителност и ефективност от които се нуждаят нашите клиенти. Добавянето на тези високо способни товарни самолети към 276-те самолета Boeing в нашия флот ни помага за по-нататъшно укрепване на лидерските ни позиции на пазара“ заяви Стив Зисис, изпълнителен директор на BBAM.

Базиран на популярния 737 Next Generation, 737-800BCF отговаря на търсенето на клиентите за товарен самолет от по-ново поколение, който предлага по-висока надеждност и по-нисък разход на гориво и експлоатационни разходи за авиопревози в сравнение с други стандартни карго самолети. Основно използван за превоз на експресни товари по вътрешни авиолинии или на кратки разстояния, самолетът е в състояние да превозва до 23,9 тона и да лети до 3750 километра. Откакто влезе в експлоатация през 2018 г., 737-800BCF има повече от 150 поръчки и опции.

„BBAM е една от водещите лизингови компании с пълен набор от услуги и е изградила репутацията си чрез интелигентни инвестиции. За нас е чест, че BBAM избра още карго самолети 737-800BCF, въз основа на успеха на нашите досегашни товарни самолети в тяхното портфолио. Продължаващото силно търсене на 737-800BCF демонстрира критичната роля, която тези конвертирани товарни самолети играят на нарастващия пазар за авиопревози на експресна и електронна търговия“ сподели Ихсане Моунир, старши вицепрезидент Commercial Sales and Marketing в Boeing.

BBAM е най-големият специализиран мениджър в света за инвестиции в наети търговски реактивни самолети, предоставяйки на над 200 авиокомпании в над 50 страни авиопарк и финансови решения през последните три десетилетия. BBAM е единственият мениджър в индустрията за лизинг на самолети, фокусиран изключително върху генерирането на възвръщаемост на инвестициите за инвеститори от трети страни. Понастоящем BBAM има над 28 милиарда долара активи под управление и наема над 150 професионалисти в централата си в Сан Франциско и в допълнителни офиси в Токио, Сингапур, Цюрих, Дъблин и Сантяго.
За повече информация относно BBAM, моля, посетете уебсайта му на www.bbam.com.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*