Лошо: Авиoшоуто RIAT 2021 няма да се състои

Pan.bg 17 фев 2021 | 10:04 views (452) commentaries(0)
img
pan.bg, Н.Димов

От ръководството на известното международно авиошоу Air Tattoo съобщават, че са взели „тежкото решение да канселират тазгодишното издание на International Air Tattoo, което трябваше да се проведе това лято в британската военновъздушна база Феърфорд от 16 до 18 юли“.

През последните шест месеца Бордът е работел усилено, за да планира по-най-добрия начин в сегашната сложна обстановка провеждането на изложението, включително и как да се организира идването на международните участници от над 30 страни. Но вземайки предвид многото неясноти, свързани с COVID-19 и многобройните рискове, се стига до това трудно решение.

„Ние разбираме, че това решение ще разочарова много от нашите поддръжници, но ние осъзнаваме нашата отговорност за осигуряване здравето и безопасността в тази епидемиологична обстановка“, казват още от Борда.

Надеждите и очаквания на организаторите, както и на многобройните авиационни фенове, са насочени за следващата година за едно наистина бляскаво Royal International Air Tattoo 2022."
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0