Зенитен полигон Шабла на 66!

Pan.bg 07 апр 2021 | 21:17 views (368) commentaries(0)
img ДО
КОМАНДВАНЕТО И ЛИЧНИЯ СЪСТАВ
НА ЗЕНИТЕН ПОЛИГОН НА ВВС - ШАБЛА
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МАЙОР,
ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ,
ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
За мен е чест и удоволствие от името на Командването на Военновъздушните сили и лично от свое име, най-сърдечно да ви поздравя с 66-тата годишнина от основаването на военното формирование.
От създаването си на 7 април 1955 година, то измина дълъг път на развитие, преминал през изпитанията на воинската служба, успешното усвояване на сложната зенитно-ракетна техника, хилядите дежурства и множеството национални и международни учения. Благодарение на високата организираност, дисциплина и трудолюбие на личния състав, полигонът се утвърди като водеща и неподражаема структура, със значителен принос за изграждането, развитието и усъвършенстването на бойните способности на Военновъздушните сили и формированията за ПВО на видовете въоръжени сили.
В деня на вашия празник изказвам своята огромна благодарност за високия професионализъм, отдаденост и инициативност - сигурен залог за успешното изпълнение на поставените сложни и нелеки задачи.
Приемете искрените ни пожелания за дълъг живот, крепко здраве и добър късмет. Нека щастие и разбирателство да царят във вашите семейства, а успехът бъде ваш неизменен спътник във всяко начинание!
КОМАНДИР НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ДИМИТЪР ПЕТРОВ
07 април 2021 г.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка