ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС От УС на Асоциацията на българската авиационна индустрия (АБАИ)

Pan.bg 12 апр 2021 | 16:52 views (394) commentaries(0)
img
До българската авиационна общност
До всички членове на АБАИ
До колегите от CASTRA
До колегите от АБА

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
От УС на Асоциацията на българската авиационна индустрия (АБАИ)
По повод: Международен ден на авиацията и космонавтиката

Скъпи колеги,
В днешния ден, сърдечно Ви поздравявам по повод на един празник, имащ специално място в сърцето на всеки един от нас – Международния ден на авиацията и космонавтиката.
Небето и космосът са олицетворение на мечтата на човека да полети - мечта, зад чиято реализация стоят амбициите, трудът и себеотрицанието на поколения специалисти от висша класа. Любовта към авиацията и стремежът към нови, по-високи постижения са били тяхната движеща сила в множество трудни моменти. Като продължители на делото им, днес и ние посрещаме с гордо изправена глава всяка трудност по пътя си и се борим за светлото бъдеще на това, което обичаме. Надявам се че ще успеем да върнем и затвърдим статута на България като авиационна и космическа сила със световно име, че отново българин ще полети в космоса, че ще имаме свои сателити в орбита, че ще сме активни и равноправни партньори на всички световни аерокосмически сили. Дано с усилията на всички ни българската авиация оцелее и запази своята независимост през днешната невиждана криза. Дано успеем да заложим основите на един силен авиационен сектор, който ще дава хляб на нашите прекрасни специалисти и ще произвежда авиационни кадри, признати и уважавани от целия свят.
Желая на всички Вас крепко здраве, търпение и оптимизъм за справяне с настоящите предизвикателства и успех във всяко настоящо и бъдещо начинание. Благодаря за усилията, които всеки един от Вас полага всеки ден за благото на авиацията. Вярвам че заедно ще успеем. На добър час и честит празник!
С уважение,
Тодор Иванджиков – Председател на АБАИ.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка