Airbus подписа договор за интегрирана логистична поддръжка на ВТС С295 на ВВС на Египет

Pan.bg 15 апр 2021 | 17:51 views (380) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на airbus.com

На 15 април 2021 г. Египетските ВВС, най-големият оператор на C295 в света, подписаха 5-годишен договор за услуги с Airbus за интегрирана логистична поддръжка на флота им, съставен от общо 24 самолета.

Сега египетските ВВС се присъединяват към общността от оператори на C295, които се възползват от предоставянето на интегрирани и базирани на изпълнението услуги, които гарантират, че всички елементи на поддръжката са налице, когато и колкото е необходимо, за да оптимизират наличността на флота и готовността му за мисия. Договорът включва предоставяне на резервни части, техническа поддръжка на място, както и текуща поддръжка.

От доставката на първия самолет С295 през 2011 г., Airbus предоставя подкрепа чрез широко портфолио от услуги с най-високи стандарти за качество, включително технически и кадрови ресурси. С подписването на този договор Египет отива по-далеч, като потвърждава и разширява доверието си в Airbus чрез прилагане на първия договор за интегрирана поддръжка.

Стефан Мигел, ръководител на Military Aircraft Services в Airbus Defense and Space заяви: „Това споразумение е значителна стъпка напред в интегрираната сервизна поддръжка, която предлагаме на нашите клиенти в региона. Нашата цел и ангажимент към нашите клиенти е да увеличим максимално наличността на техния авиопарк, да гарантираме готовността му за мисия, като същевременно спестяваме разходи за поддръжка".

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка