Президентът откри подписка за възстановяване на самолет "Арадо 196"

Pan.bg 13 мар 2012 | 10:42 views (2941) commentaries(4)
img Информация на Pan.bg

Президентът Росен Плевнелиев инициира подписка за възстановяване на историческия самолет "Арадо 196".
Това предаде нашия репортер Николай Димов от Музея на авиацията в Крумово.
В момента президента Плевнелиев разглежда външната експозиция на музея, като е обърнал особено внимание на "Арадо" и е споделил пред репортери за идеята си за дарителска акция за спасяването му. Очаквайте още подробности и снимки от посешението в Музея и нараждаването на крумовци от Росен Плевнелиев по-късно в нашия сайт.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Ivo 13 мар 2012, 21:25
   
  0
   
  0

  Аз съм от Русе. Лятото реших да посетя музея през уикенда. Оказа се, че тогава музея не работи. Напразно бих толкова път. Оказа се, че има още няколко семейства, които също напразно бяха отишли. Срам за МО. Моля господин Министъра на отбраната, да се размърда и да разпореди, музея да работи тогава, когато българския народ може да го посещава. Аз поне през седмицата съм на работа и няма как да го посетя. А ако музея работеше, щях да купя билети за цялото семейство и в музея да влязат пари, така необходими за възстановяване на много самолети.

 2. #2
  Ветеран 14 мар 2012, 16:54
   
  0
   
  0

  Няма ли кой да се сети поне един навес да направят да не ги пече слънце и да ги валят дъждове и снегове самолетите на цялата експозиция.Толкова ли не може да се намерят мъничко пари,доброволци и строителни фирми които да го направят???

 3. #3
  refil 16 мар 2012, 07:29
   
  0
   
  0

  И доброволци имаше,и желание имаше,но МО си е МО.А пък и шефката на НВМИ-не ми говори

 4. #4
  запасняк 16 мар 2012, 17:07
   
  0
   
  0

  Президентът и Върховен главнокомандващ на ВС г-н Росен Плевнелиев да потърси отговорност за безхаберието на НВИМ по отношение на състоянието на външните експозиции в Крумово и София от наперената и изключително проста директорка Соня Пенкова. Да пита също така и министъра на отбраната Аню Ньойски защо при конкурса бяха прецакани толкова добри кандидати - офицери и военни историци и сега НВИМ е нищо повече от едно "женско царство" на изключително ниско професионално и интелектуално ниво.

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка