Три хеликоптера ще бъдат показани на изложението ХЕМУС 2012

Pan.bg 28 мар 2012 | 20:00 views (2812) commentaries(0)
img На международното изложение ХЕМУС 2012, което ще се проведе в Пловдив на показ ще бъдат изложени 3 хеликоптера - "Пантер" на ВМС, "Кугър" на ВВС и AW109 на Гранична полиция. Отделно ще има и показ на техника на БА.
Припомняме, че в периода 30.05.2012 - 2.06.2012 г. в Пловдив ще се проведе международното изложение "Хемус" 2012: отбрана, антитероризъм и сигурност. Изложението се провежда под егидата на Министерство на Отбрана и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма на Република България на територията на Международен панаир Пловдив. Международното изложение се организира веднъж на две години с участието на различни държавни институции, военни специалисти, научни работници и граждани.
ИК "ЕЪР ГРУП 2000" също ще има свои щанд, който се намира до щанда на EADS. На щанда ни ще предложим най-новата ни продукция - юнските броеве на списания КРИЛЕ, ОКЕАН, ОРЪЖИЕ, РЕТРОСАЛОН, както и най-новите ни книги - "Луфтвафе - книга 3", "Ние бранехме, тебе София" и "История на РТВ".
Други важни фирми, които ще имат свои щандове са Lockheed Martin, SAAB, MBDA, LURSSEN и др.

Десетото международно изложение “ХЕМУС 2012” осигурява добри възможности за приемане на правителствени и военни делегации и гости, експерти във военното дело, както и на посетители-граждани, желаещи да се запозная с постиженията на българската военна индустрия, както и с иновациите, прилогани от водещи чуждестранни компании в бранша.
Успоредно с изложението в периода 31.05 - 1.06 ще се проведе и шестата научна конференция Smart Defense Solutions and Technologies.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker