Британските военни загубиха руска подводница в Ламанша /СНИМКИ/

Pan.bg 21 юли 2020 | 17:26 views (1869) commentaries(6)
img
pan.bg


Британските военни загубиха руска подводница в Ламанша. Това съобщава Forbes. Медиите пишат, че става въпрос за дизелова-електрическа подводница „Краснодар“. Освен това се съобщава, че подводницата е преминала през Ламанша, придружена от влекач и е била на повърхността.

image

Журналистите предположиха, че лодката се насочва към Северозападна Русия, където предстои планов ремонт. Според автора на статията, последните известни координати на подводницата са най-западната точка на континентална Англия - Ландс Енд.

image

Краснодар е четвъртата подводница в серия от шест дизелово-електрически подводници по проекта "Вършавянка". Лодката е построена в Адмиралтейските корабостроителници. Подводницата влезе във флота през 2015 година.

Източник: voennoedelo.com Снимки: voennoedelo.com/ kuban24.tv

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  Borei 21 юли 2020, 18:05
   
  14
   
  1

  "...Освен това се съобщава, че подводницата е преминала през Ламанша, придружена от влекач и е била на повърхността...."?

  И са я загубили??? Е, какво ще стане, ако не е била на повърхността :)? И не е била и за ремонт?

  Тези са "супер армия", "идеални съюзници" са ни :)!!!

  Нали Тръмп постоянно тръби, че са спечелили две световни, "чудесни войни"???
  Е, с такива съюзници САЩ ще спечелят всяка война и срещу извънземните даже :)!

 2. #2
  Borislavov 22 юли 2020, 09:31
   
  9
   
  0

  Тези островитяни са извадили голям късмет, че навремето са излъгали Фюрера да започне война със СССР. Щото иначе днес щяха да говорят езика на Гьоте и Шилер...
  Освен това името на руската подводница произлиза от ВАРШАВА (град и столица на Полша, бил и град в Руската империя, ако някой не знае), а не от ВЪРШАЧКА :)

 3. #3
  Анализатор 22 юли 2020, 10:41
   
  2
   
  3

  Варшава в е била и столица на Литоско-полската държава (Жечпосполита), след това е била и столица на източна Прусия. Под руско владение е сравнително кратко по-малко от 100 години.

 4. #4
  Borei 22 юли 2020, 10:49
   
  3
   
  2

  Абе то и България е била на три морета, ама днес едва се вижда на картата :)!

  Малко преди турците да ни превземат (1396 г) и след Освобождението у нас на власт са "най-способните", за това и винаги губим всички войни!
  Ето и сега участваме пак в световната конспирация "Коронавирус", с която имат за цел да РЕДУЦИРАТ населението на планетата!

  А и "ваксините" вече са почти готови... "Втора вълна"... Хайде вдигнете ръчичките да ви убием :)! Излишни сте! Само пречите на Сорос да диша :)...
  И Ротшилд също не ви иска :)!

  Искат само една чиста, зелена територия без българите!

 5. #5
  Анализатор 22 юли 2020, 13:45
   
  3
   
  2

  Бягай и се спасявай в северна Корея , може и Туркменистан, там е забранено да се говори за коронавирус.И най-вече си пий хапчетата.
  Османскаат империя ни завладява защото сме рапокъсани и всеки се бие срещу всеки и нерядко се съюзавя с турците само и само да поди месния си враг.
  А след освобождението си печелим войната със Сърбия нападнала ни в гръб при Съединението. Побеждаваме и в балканската война, а дори след загубата в междусъюзническата запазваме част от спечелените територии в балканската.
  Ама е най-лесно да се плюе. За съжаление до голяма степен след освобожднеито зависим от великите сили, а те не са на наша страна.

 6. #6
  Borei 22 юли 2020, 21:59
   
  3
   
  0

  Отговор на коментар: #5

  Абе то се вижда, какви войни сме "спечелили"!

  Една страна, създадена от престъпници на около 300 години ни води за носа, понеже "нашите", когато видят долари, задникът им се отваря, та чак танк може да мине от там :)!!!

  И днес е същото. Има или няма вирус е все едно! Важно е, че някой им хвърля пари "да има" и вече "има"!
  Понеже си толкова заблуден, почти 100% вече си напълно зарибен, да те чипират... И то без да има някаква причина!
  Просто някой ще плати и вместо да те убият във война, ще те чипират. И тази война ще загубим! Понеже сме балъци!

Напиши коментар

Задължителни полета*