Празник на Щаба на ВМС

Pan.bg 12 яну 2021 | 16:42 views (415) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на ВМС

image

Поздравление от Командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов:
Уважаеми адмирали, офицери, офицерски кандидати,
старшини, матроси и цивилни служители!

От името на командването и от свое име, най-сърдечно ви поздравявам по случай 122-та годишнина от създаването на Щаба на Военноморските сили!
С Указ № 6 от 1 януари 1899 г. на княз Фердинанд е официализирана и започва да функционира основната командна и управленска структура на българския военен флот. Преминавайки през много трансформации и организационни промени, в мир и в бран, нашето Адмиралтейство винаги символизира единното и умело ръководство на бойните сили и средства, призвани да защитават независимостта и националните ни интересите в морските пространства на България.
Изказвам своята признателност към всеки от вас, военнослужещите и цивилните служители от отделите и секторите на Щаба, за професионализма и отговорността, с които давате своя принос в общите ни усилия за съхраняване на завещаните ни от нашите предшественици славни традиции, за възходящото развитие на Военноморските сили.
Уверен съм, че независимо от напрегнатото ни ежедневие, благодарение на натрупания опит, придобитите завидни знания и силно изразения екипен дух, с който работите, ще съумявате и занапред все така успешно да се справяте с предизвикателствата, пред които се изправяте, и да изпълнявате поставените задачи.
Честит празник!

КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ
КОМАНДИР НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка