ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНТРААДМИРАЛ КИРИЛ МИХАЙЛОВ, КОМАНДИР НА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС!

Pan.bg 19 юли 2021 | 23:40 views (728) commentaries(0)
img
Екипът на списание Клуб ОКЕАН и ПАН БГ имат честта да поздравят контраадмирал Кирил Михайлов, командир на българските ВМС, по случай неговият 55-и рожден ден!
Желаем му попътен вятър, здраве и щастие!
Наздраве!

Поздравления изпратиха и всички служители на българските ВМС:

"Ние, военнослужещите и цивилните служители от Военноморските сили най-сърдечно Ви поздравяваме по случай 55 –ия Ви рожден ден, се посочва в поздравление до командира на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов. По-нататък е отбелязано „С огромно удоволствие изразяваме уважението, което всеки от нас изпитва към демонстрираните от Вас в общото ни напрегнато ежедневие качества – висок професионализъм, пословично себераздаване, завидни управленски умения, благодарение на които съумявате успешно да ни водите към подобряване и усъвършенстване на бойните способности и практическите дейности на военния флот на България.

Заслуженият личен авторитет, който притежавате, както и способността Ви да организирате и мотивирате своите подчинени, без съмнение и занапред ще Ви позволят да преодолявате всички предизвикателства, стоящи пред Военноморските сили по пътя им към реализиране на поставените от ръководството на държавата и министерството на отбраната задачи.

Приемете нашите най-искрени пожелания за добро здраве, благополучие и успехи във високоотговорната Ви дейност!

Попътен вятър и седем фута под кила по фарватерите към нови житейски и професионални хоризонти!

Честит рожден ден!“
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка