Обявен е конкурс за попълване на вакантни длъжности в 68-ма бригада Специални сили

Pan.bg 22 авг 2019 | 12:53 views (345) commentaries(0)
img Източник:"Otbrana.com"

Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за попълване на 11 войнишки длъжности в 68-ма бригада Специални сили в Пловдив. Обявени са свободни позиции за „младши шофьор“, „оператор-сапьор“, „оператор-радиотелеграфист“ и др.

Кандидатите за служба в 68-ма бригада Специални сили трябва да подадат заявление до нейния командир, както и необходимите документи чрез структурите на Централното военно окръжие в срок до 2 септември 2019 г.

Конкурсът ще се проведе на 26 и 27 септември. Той включва изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване с кандидата. Изпитът по физическа подготовка на кандидатите ще се проведе чрез определяне на качествата им за сила (лицеви опори и коремни преси), бързина (бягане совалка 10х10 м) и издръжливост (крос 1000 м). Тестът за обща култура включва 100 въпроса.

Условията, на които трябва да отговарят кандидатите, и необходимите документи са посочени в обявата за конкурса, публикувана в интернет страницата на Министерството на отбраната.

https://www.mod.bg/bg/doc/obiavi/2019/20190821_Obyava_68brSF.pdf
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker