Синдикати

Pan.bg 23 сеп 2019 | 22:06 views (851) commentaries(0)
img Източник:"Armymedia.bg'';Автор БА; Недялко Стойчев


Във ВПД „Несебър” се проведе годишният съвместен семинар на НС „Отбрана” и представители на Министерството на отбраната на тема: „Развитие на социалното сътрудничеството между представителните синдикати в Република България и МО”.
Гости на семинара бяха: Людмил Михайлов – директор на дирекция „Управление на човешките ресурси в отбраната”, Иво Антонов – директор на дирекция „Социална политика” – МО и инженер Диян Валянов – началник на отдел „Социални дейности"– МО и заместник-председател на Съвета по условията на труд (СУТ) – МО.
Людмил Михайлов изнесе лекция на тема: „Предизвикателства пред управлението на персонала. Доходи, квалификация, мотивация, текуща и обща оценка на индивидуалните качества на държавните служители, цивилните служители и работниците и служителите от търговските дружества.”
Диян Валянов акцентира на организацията, финансирането и дейността на СУТ в МО и застраховането на цивилните служители при трудова злополука.
Председателят на НС „Отбрана” Тодор Воденов изнесе лекция на тема „Организация на социалното сътрудничеството в Република България през 2019 г. и запозна участниците в семинара със системата и организацията на обществените обсъждания на нормативни и поднормативни документи, отнасящи се до професионалния и социалния статут на заетите в отбраната”.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker