От САЩ назоваха реалните проблеми на "Армата"

Pan.bg 20 яну 2020 | 12:21 views (758) commentaries(3)
img
pan.bg
Руският танк Т-14 на базата на универсалната верижна платформа "Армата" не постъпва в армията поради проблеми със силовата установка, трансмисията и мерниковата система. Такава е и ситуацията с бойната машина на пехотата (БМП) T-15, създадена на базата на същата платформа. Това са реалните проблеми със забавянето на доставките, а не с посочената необходимост от подготовка на производствените мощности, според статия в американското издание The Diplomat. Авторите на публикацията се съмняват, че договорът между корпорация "Уралвагонзавод" и Министерството на отбраната ще бъде изпълнен в срок. Това споразумение предвижда доставка за руската армия до началото на 2022 г. на 132 броя Т-14 и Т-15. От The Diplomat изтъкват, че в коментара си шефът на "Ростех" Сергей Чемезов е обещал да достави във войските първата експериментална партида Т-14 в края на 2019 г. - началото на 2020 г. През януари 2020 г. обаче той потвърдил, че доставките все още не са започнали. По-рано NEWS.ru съобщи, че в САЩ „Армата“ е наречен неконкурентноспособен. До този извод стигнали експертите на американското списание The National Interest след резултатите от форума "Армия-2019". Те отбелязват, че Русия временно се е отказала от плановете си за износ на танка Т-14 заради високата му цена. В бъдеще Москва ще може да продава тази бойна машина в чужбина, ако я разработи в по-евтини варианти, са убедени в списанието.
Л. Дойчинов
По информация на https://news.ru/weapon
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  julius 20 яну 2020, 12:29
   
  0
   
  12

  Много съм благодарен, че попаднах на тази статия, бих искал да споделя моите отзиви с всички. Моето име е Джулиус тъпи,. След 6 години брак съпругата ми ме остави за друг мъж, което предизвика безсилие. Направих всичко за възстановяване, но нищо не беше направено, докато стар приятел не ми каза за влюбения свещеник в Интернет, който помогна за решаването на подобен проблем. В началото се усъмних в това, но реших да го пробвам. и аз се свързах (lovetemple0001@gmail.com. Той помогна на жена ми да се върне и в рамките на 78 часа съпругата ми се прибра. Не мога да помогна да благодаря на свещеника. Свържете се с това голямо помирение по един от вашите проблеми, той може да осигури трайно решение на всичките ви проблеми: WhatsApp +17692085860

 2. #2
  Borei 20 яну 2020, 13:12
   
  10
   
  4

  Истината е друга!
  "Арматата" не е на най-важната листа по приоритет. (Русия няма военен бюджет от 1 трлион долара, като Натото...)
  За какво им трябва "Арматата"? Ако някой нападне Русия, то единствени от съседите биха били само натовските страни и техният господар САЩ, които биха се осмелили? Отделно "Украйната", пак под ръководството и финансирането на ФАЩ? "Украйната" сама нищо не може да направи.

  НО, за тях (натото) е ясно, че ще трябва много силен юмрук и това е "Триадата". Започне ли се война с Натото, "Арматата" не е толкова важна.
  Там са важни "Авангардите", "Сарматите", "Посейдоните", стратегическите подводници и т.н...

  И всъщност за "Арматата" няма реално приложение в сегашните гео-стратегически условия... Русия няма намерение да "прегазва" пак Европа с танкове... Освен ако не я принудят пак, да ги изгони от границите си?

  В момента е много по-важно да са обновени стратегическите оръжия за въздържане - Триадата, след това идва ПРО/ПВО...., включително различните РЕБ системи за неутрализиране на противникова "умна" техника+спътниците, пък чак след това идва всичко друго, ако останат пари и ресурси.

  ФАЩ искат да ограбят и още някой по света, но ако има опасност да ги ударят тях сериозно, то не са много мотивирани и може и да се откажат. Гроздето е кисело :)...
  Примери, С. Корея, Иран...

  С Европа стратегията им е малко по-друга. Да се скрият зад "голямата вода" и да накарат "съюзничетата си" да воюват сами, пък те "щели да помагат" от разстояние.... и с някой и друг негър, които са евтини и предварително отписани като разход!
  НО и на това Путин им намери цаката. При такова нападение, той щял да удари И "центъра на приемането на решенията", не само "глупавите" си съседи :)!

  Така, че няма страшно! Докато над ФАЩ виси руската Триада, няма да има нужда и от "Арматата"!

 3. #3
  Borei 20 яну 2020, 13:16
   
  11
   
  2

  Отговор на коментар: #1

  Чак пък и такива реклами се появиха, на нещастни и изоставени съпрузи? :)

  Моят съвет на г-н "Джулиус тъпи" е да я остави, щом е избягала, за какво му е?
  Има и една народна мъдрост: "Ако жена ти избяга при друг, то не е ясно на кого от двамата мъже му е провървяло повече?" :)!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker