В 61-ва бригада се подготвят за учението BALKAN WALL-20

Pan.bg 22 яну 2020 | 13:59 views (295) commentaries(0)
img Източник:"Armymedia.bg'';Автор БА

В 61-ва Стрямска механизирана бригада се проведе „Анализ на резултатите от подготовката на командирите, щабовете и формированията през 2019 г.”. В събитието във Военен клуб – Карлово, участваха командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, командирът на 61-ва бригада бригаден генерал Деян Дешков, офицери от бригадата.
В своето експозе бригаден генерал Дешков представи задачите, изпълнени от бригадата по трите мисии на БА през 2019 г. Той благодари на личния състав за постигнатите резултати. След това обърна внимание на основните предизвикателства и приоритетните задачи през 2020 г., като подчерта, че венецът на подготовката ще е бригадното тактическо учение BALKAN WALL-20 през октомври на УП „Корен”.
Заместник-командирът на 61-ва бригада полковник Мирослав Костадинов отчете положителен ръст в състоянието на войсковия ред и дисциплината, а също и намаляване на инцидентите през 2019 г. в сравнение с тези от 2018 г.
Генерал-майор Попов заяви, че 2020 г. се очаква да бъде също толкова динамична, колкото и 2019 г. и насърчи личния състав от 61-ва бригада да продължи да изпълнява с ентусиазъм и всеотдайност поставените задачи.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker