Ген. Валентин Буров оглави плевенския клон на Асоциацията на Сухопътните войски на България

Pan.bg 27 яну 2020 | 10:42 views (496) commentaries(0)
img Източник:"Otbrana.com"

Проведе се извънредно отчетно-изборно събрание на клон „Плевен“ на Асоциацията на Сухопътните войски на България (АСВБ). То бе свикано по решение на УС на Асоциацият, който освободи от задълженията им старото ръководство на клона и изключи от сдружението председателя му за незадоволителна организационна работа, довела до застой дейността на клона. Събранието се ръководеше лично от председателя на АСВБ генерал-лейтенант от резерва Кирил Цветков. Присъстваха още генерал-майор от резерав Георги Георгиев, член на УС, бригаден генерал от резерва Валентин Буров, председател на Областната организация на СОСЗР, председателят на дружество „Военноинвалид“ Илиян Христов и началникът на Военен клуб- Плевен, Ралица Лазарова.
Събранието избра бригаден гененерал от резерав Буров за член на АСВБ и ново ръководство на клон-Плевен в състав: Бригаден генерал от резерва Валентин Буров -председател на клона; подполковник от резерва Петьо Събев -заместник-председател; подполковник Пламен Горанов - заместник председател; капитан от резерва Румен Христов - секретар и старшина Любен Петков за касиер.
Председателят на Асоциациятагенерал-лейтенант от резерва Кирил Цветков пожела на новото ръководство успех в активизирането на клона и връчи на председателя четвъртата книга от Алманах на Сухопътните войски на България „Безсмъртните дивизии на България”. Същата книга бе дарена и на кмета на община Плевен Георг Спартански
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker