Клубът на запасните от ОСК на ЦСКА бе приет в Столичната организация на СОСЗР

Pan.bg 28 яну 2020 | 10:19 views (224) commentaries(0)
img Източник:"Otbrana.com'';Спирдон Спирдонов

Столичният съвет на СОСЗР прие на вчерашното си заседание Клуба на запасните офицери и сержанти от Обединени спортни клубове на ЦСКА. В него членуват редица легенди на армейския клуб от различни спортове. Техен представител на заседанието бе Симеон Ценов. Това е 25-ят клуб в Столичната организация на СОСЗР плюс 24 районни организации, посочи председателят бригаден генерал от запаса Стефан Стефанов.

Съобщено бе, че на 30 януари, четвъртък, ОСК на ЦСКА и СОСЗР организират награждаването на най-добрите спортисти и треньори за 2019 г. Проявата е в ЦВК от 18,15 ч. Ще присъстват червени легенди, спортисти, треньори и деятели от всички поколения на ЦСКА, както и ръководството на СОСЗР и членове на военно-патиротичната организация. За доброто им настроение ще се погрижат изпълнители от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили.

Трите клуба, които бяха получени от Министерството на отбраната са ремонтирани и се очаква скоро да бъдат открити. Те са в районите „Овча купел”, „Витоша” и „Искър”. Обновявавенето на помещенията е станало изключително със сили и средства на председателите и други членове на районните организации. Отбелязани бяха имената на полковник от запаса Ангел Стоянов и полковник от запаса Митко Митков. Подполковник от запаса Филип Филипон от район „Витоша” е дарил 1000 лв. за ремонт на клуба.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker