Пожелание за здраве и повече внимание към военните пенсионери и ветераните от войните

Pan.bg 31 мар 2020 | 10:49 views (388) commentaries(0)
img Източник:"Otbrana.com"

Секретариатът и Президиумът на Международната конфедерация на генералите, адмиралите и офицерите от резерва изразява подкрепата на всички свои членове във връзка с борбата за преодоляване на заразата от коронавируса. Това се посочва в обръщение, подписано от президента Александър Каншин и генералния секретар Анатолий Кумахов. Вицепрезидент за България на Конфедерацията е председателят на СОСЗР генерал от запаса Златан Стойков, а почетен вицепрезидент – генерал-лейтенант от запаса Стоян Топалов.

По информация на Световната здравна организация на най-голям риск са подложени хората над 65-годишна възраст, се посочва в документа, включително военните пенсионери и ветераните от войните. Към тях, според ръководството на Конфедерацията, трябва да се обръща специално внимание. COVID-19, продължава по-нататък обръщението, ни показа още веднъж, че световната общественост трябва да се обедини и да мобилизира своите усилия преди всичко в подобряване на здравеопазването, образованието, подкрепата на ветераните и решаването на екологичните проблеми.

От Международната конфедерация на генералите, адмиралите и офицерите от резерва изразяват увереност, че солидарността между държавите и нейните членове ще осигури разрешаването на глобалните проблеми, каквато е пандемията от коронавируса. Пожелават здраве, оптимизъм и бодър дух. Заедно ще победим, завършва обръщението.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker