В Съединените щати нарекоха руските "Буревестник" и "Посейдон" - "ужасни", трябва да ги "изпратят на рафта"

Pan.bg 03 юли 2020 | 10:35 views (1788) commentaries(7)
img
pan.bg


Специалният представител на президента на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли нарече руските ракетни проекти "Буревестник" и "Посейдон" "ужасни", пише РИА Новости.

Той каза, че тези проекти са голяма загуба на пари. Според него Русия трябва да ги "изпрати на рафта".

Така Билингсли реагира на информацията, че наскоро в Норвегия, Финландия и Швеция радиационните сензори открили повишено ниво на радиация. В Холандия се предполагаше, че увеличението на радиацията се дължи на повреда на горивната клетка в атомните централи в Западна Русия.

В списание Forbes се появи статия, според която изпитанията на една от тези ракети могат да бъдат причина за увеличаването на радиационния фон.

Източник: gazeta.ru Снимка: static.news.ru

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  гост 03 юли 2020, 11:19
   
  22
   
  3

  Мдааа, ужасни, защото краварите ги нямат.
  Ако краварите ги имаха, тогава щяха да са "сериозен инструмент за сдържане" на Русия. А от какво я сдържат, само в сънищата си знаят. Големи помияри!

 2. #2
  Borei 03 юли 2020, 12:37
   
  10
   
  3

  "...представител на президента на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли нарече руските ракетни проекти "Буревестник" и "Посейдон" "ужасни"..."

  Когато в света има такива ужасни империи, като краварията... Имат над 700 милиарда долара годишен военнен бюджет. Организирали са и мрежа от "съюзници" с които заедно годишно харчат над 1 трилион долара за армии и оръжия...
  Унищожават страни и народи, без грам нравственост, съвест или нещо човешко да имат...

  Дори и епидемии и пандемии създават, но се правят на "незнаещи" и "борещи" се с "вирусите", които сами са пуснали...
  Който още се съмнява, да изгледа британският филм от 2013 г. "Утопия". Да виждате паралел с днешните "вируси"?
  Тези се оказаха и като нашата Ванга, добри ясновидци :)..?

  И ако погледнем и в документите и събитията в САЩ на някои съветници и държавни лица още по времето на президента им Буш младши, нещата стават много по-ясни! И още тогава се били страхували, че Китай може да ги нападне със смъртоносни вируси. НО, от "голям страх" от университетите в North Carolina предали на китайците в Ухан вируси, за "облагородяване", да ги направят опасни за хората... В САЩ било забранено да се вземат природни вируси от животни и да се "облагородяват" да разболяват и убиват хората... Но те са "хуманни", при тях не можело, но в Китай си може.

  И малко години след това всичко ставало "случайно"??
  Китайците "ни заразиха"? Цял свят!

  И китайците са се опитали, постарали са се. Оказаха се обаче, не толкова добро качество, не убиха до сега милионите, които американците (Бил Гейтс) ни плашеха? Ама нали ни обещават, ще има втора, трета и още вълни!

  Ето този тука е събрал много документи и доказателства, от САЩ и Британия...
  Малко е бавно и подробно всичко, но се намира цялата престъпна нишка. Планирано е много отдавна... И "се случва" по цял свят!


  Е, какво общо има това с "Буревестник" и "Посейдон" и че са били "ужасни"...?

  Ами срещу ужасни страни и психично болни организации, окупирали цели страни и континенти, които вече искат да унищожат милиони или милиарди хора, хитро със заблуда с биологични оръжия, то тези две руски оръжия са си направо детски играчки!

 3. #3
  Георги_Ковачев 03 юли 2020, 20:23
   
  2
   
  1

  Казала лисицата: гроздето е кисело.

 4. #4
  KOREKTOR 1 03 юли 2020, 20:40
   
  1
   
  1

  КАКТО БЕШЕ ПИСАЛ ДНЕС Георги_Ковачев НА ДРУГО МЯСТО :

  "Върти ми се една питанка в главата: откога във финансовите списания са такива специалисти по авиация?"

  ЧЕ И ОТ РАКЕТНА ТЕХНИКА И РАИАЦИОННО ЗАМЪРСЯВАНЕ.

  ЕБАТИ И ГОВЕДАРСКИТЕ КРЕТЕНИ !!!

 5. #5
  Симо 03 юли 2020, 21:42
   
  1
   
  0

  Отговор на коментар: #2
  Бюджета на Пентагона е 850 милиарда долара, а военните бази на САЩ са 726 в 171 държави. САЩ са най големия паразит на планетата. Изсмукват реални материали, ресурси и интелект от целия свят срещу шарени хартийки без покритие. ФР на САЩ е частна компания, а не банка, но е нашматкала долари на стойност надхвърлящи 157 пъти всичко което притежаваха САЩ и продължава до печати. На това му се вика успешен бизнес модел ??!!!

 6. #6
  Borei 03 юли 2020, 23:43
   
  1
   
  1

  Отговор на коментар: #5

  Ами да! При тях от край време е било жестоката конкуренция и едни са изяждали другите.
  Докато банкерите от край време са мечтаели, как да имат възможност да създават пари от нищото. И най-накрая 1913 г. са успели да прокарат т.н. Федерал рисърф акт, с който тази частна банка-ФЕД, имала право само тя да печати парите на САЩ и да определя паричната й политика.

  Какъв "бизнес модел" само! Тези се изхитрили, те да имат право да печатят парите на такава голяма страна?
  По-късно Кенеди се усетил, че това е голяма глупост за страната им. Пуснал паралелно "частните долари", които били чисто държавни пари, не зависели от тези банкери и знаем, какво го последва! Тези са паразити и един път успели да захванат тази златна жилка, минават през трупове, само и само да я запазят!

  Нямат никакъв държавен контрол.

  По въпроса за военният бюджет на Пентагона, никой не го знае точно, колко е годишно? Имат и т.н. "черен бюджет". С него копаят подземни военни бази, разработват свръхсекретни оръжия и по принцип имат държава в държавата.
  Тази свръхбогата върхушка в САЩ, собствениците на ФЕД - централната банка и още и някои други олигарси, живеят извън законите и системата на САЩ. Те са недосегаеми от законите, от президента от всичко. На тях е подчинен Пентагона, НАТО, ЦРУ, Тристранната комислия, Римският клуб и т.н..

  Имаше един воененен геолог, Фил Шнайдер. Той работел в свръхсекретни поделения и са копаели подземни военни бази, финансирани с този "черен бюджет". Той разказа за военната база Дулсе и други, за срещата му там в подземията с някакви извънземни с които са влезнали в престрелка и бил даже ранен от тях. Искаше да публикува и някаква книга, да разкрие още неща, НО го намериха "самоубил се"!
  Видеата му още ги има в ютюб.

  Тази частна система рано или късно идва до краен предел, подобно на играта "Монополи".
  Една малка група най-накрая изяжда всичко и всички!

  Тази година вече започнаха последният тур на тази игра!
  Вече искат с помоща на биологично оръжие да унищожат огромно количество хора на планетата, понеже ги смятат за ненужни (на тях)!
  И се "загрижили" за планетата? Искат да я "спасят", като избият мнозинството хора. Според тях хората са причината за затопляне на планетата и за замърсяването й, за изчезване на видове растения и животни. Е, да ама защо не започнат от себе си? Нека те да се самоубият и по такъв начин те да "освободят планетата" от присъствието си?

  Не, те са решили, че те са "по-достойни" да останат, понеже са по-богати от другите и "имали право" да избият 99% от населението, около 6 милиарда човека в момента.
  През есента на 2019 г. вече започнаха с този сценарии. Вече забраняват пътуванията, ограничават свободата на хората, ще пускат пак вируси и други зарази и ще "ги лекуват" принудително, докато не избият планираното число!

  НО, това е план, който за сега си върви! Тръмп уж воюва с тях? НО дали ще успее да ги победи? Тези до сега вече над 100 г. са били абсолютни господари, неконтролирани от никого! Ако те го изиграят и победят? Те минават през трупове!
  Ако ние всичките не се усетим и не измислим нещо, как да останем, ще измрем всички. Или по-точно, ще бъдем избити от тези психопати!
  Те даже ще използват военните и полицията, с тяхна помощ ще унищожат населението във всяка страна.

  Много жалко е, че "нашите" премиери, президенти, членове на НС и всичките "важни" на власт, не разбират какво става в момента!
  Или може би знаят, но си мислят, че те и техните семейства ще бъдат пощадени??? Няма такова нещо!
  Б.Б., Радев, всичките "важни" днес депутати, "народни представители", "евро комисари" и дори нашите "свръхбогати" са предвидени също за утилизация, заедно с народа!!! Ако Тръмп не ги победи и арестува всичките и не им се направи един нов "Нюрнбергски процес"!!!

  Напразно нашите се надяват и самозалъгват!
  Ето и тука военните ни, и всичките те, заедно с жените и децата им, са също предвидени за унищожение.
  Е, какво чакаме още? Защо им се подчиняваме на тези американски психопати???? Дори и Тръмп да не успее да ги премахне и да спре безумията им, то ние можем да се откажем, цялата страна да откаже да им се подчинява и да откажем да бъдем техни жертви!!!!

  Б.Б. трябва да разбере, че онези в САЩ нямат никаква нравственост! Дори и да са му обещали, че той ще остане, няма такова нещо!

  От българите не е предвиден никой да остане жив, след "ваксините"!!! Това трябва да им е ясно на всички!!!
  Разкажете им го! Нека всички да знаят, какво им се готви по плана на "пандемиите"!!!!

 7. #7
  UCK 05 юли 2020, 19:27
   
  0
   
  0

  Отговор на коментар: #4

  манаф в мляко или зелев сок да те кисна?

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка