„Италия благодри на Русия“: Разреши на САЩ да разположат на територията й 5000 войници против Русия

Pan.bg 30 юли 2020 | 12:18 views (4200) commentaries(5)
img
pan.bg


Италия продължава да "благодари" на Русия за спасяването от коронавируса чрез увеличаване на натиска.

Въпреки факта, че Русия напълно безвъзмездно оказа помощ на Италия в борбата срещу коронавирус в разгара на пандемия в тази страна, властите на тази държава решиха да „благодарят“ на Русия, като разположиха на нейната територия над 5000 американски военни, за да „сдържат руската агресия“. Прехвърлянето на американските войски в италианските военни бази може да започне през следващите месеци.

Точният брой американски войски, прехвърлени в Италия, все още не е известен, тъй като в изявлението се казва, че общо говорим за прехвърлянето на 5600 войници в две държави - Белгия и Италия, обаче, като се има предвид факта, че италианското направление е по-важно за Вашингтон, логично е да се предположи, че по-голямата част от военнослужещите ще бъдат изпратени тук.

„За пореден път виждаме „благодарността“ на страна-член на НАТО ... Вместо да се опитваме да нормализираме отношенията с Русия. Италия реши да увеличи броя на американските войски на своята територия, за да се бори с Русия. Очевидно всички добри неща бързо се забравят, въпреки че Русия не е преследвала никакъв личен интерес ", - отбелязва специалистът от Avia.pro

Източник: avia.pro Снимки: avia.pro

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Borei 30 юли 2020, 12:34
   
  17
   
  8

  "Италия реши да увеличи броя на американските войски на своята територия, за да се бори с Русия."

  Не е Италия... И там е същото, както в България, Германия, Великобритания, Франция, Румъния, Полша, Украйна........

  Във всичките тези страни "горе" са продажни идиоти, които не се интересуват изобщо от народа на страната им!

  Иска се съвсем нова обществена система!

  На народите им писна вече от слабоумници и продажници във всичките страни!
  Тези са поставени от "дълбоката държава", с която сега уж Тръмп се бори? Да видим, дали ще ги отстрани, арестува и съди?

 2. #2
  милан 30 юли 2020, 13:29
   
  8
   
  17

  Никой не е виновен на Русия, че рублите са по-евтини от тапети.
  Да имаш такива богатства и да не правиш пари е пълна малоумщина

 3. #3
  милан 30 юли 2020, 13:33
   
  11
   
  4

  Аз ако имам богат и успял батко, и беден батко кой ще слушам повече.
  Тоя бедния ли?

 4. #4
  Borei 30 юли 2020, 13:54
   
  7
   
  7

  Отговор на коментар: #2

  Те имат пари, но не са разпределени "справедливо"!

  1% притежават 99% от Русия. Дори и Ротшилд и разните международни компанни са взели ресурсите на Русия. Преди Путин, не плащаха даже никакви данаци. А сега плащат, ама огромната част от тези пари отива за армията, нови оръжия и за продажните чиновници.
  За народа, както винаги, нищо не остава!

  Дори един Кадафи, беше организирал в африканска страна почти комунизъм!
  Всички, целият народ там имаше някакви доходи от природните богатства на страната. Лекари и всякакви специалисти от други страни работеха там за чернилките, които имаха с какво да плащат! Сам Кадафи беше откраднал или си взел около 2 милиарда долара, за работата, която върши за тази страна :)! НО беше нормално. Без него се вижда, че е доста по-зле сега! В Русия някакви, които нищо не правят за страната, имат даже повече милиарди и от Кадафи.
  Там по време на "перестройката" се появиха хитри и нагли хора, деляха, "прихватизираха" и се унищожаваха, докато не разпределиха между тях си всичко... Сега е тихо, но вече е разпределено и който не е участвал, няма почти нищо! Народът видя всичко, знаят всичко, негодуват и все още се надяват, на някаква справедливост? Надали?

  Путин, въпреки всичко, все пак е положителен герой за Русия. Ако не беше той, тези щяха да изядат и народа там. Армията им беше на унищожение, медицината и образованието също! Вътре в самата Русия има доста големи сили, които работят само за себе си, в съюз са с дълбоката държава в САЩ и даже искат да разделят Русия на парчета, за да са си сами шефове в отделните парчета, макар и под ботуша на САЩ!
  Нещо, което имаме в много страни в Европа. Уж са "независими", но САЩ определят, как да управляват отделните национални мафии!
  В замяна, САЩ им позволяват да лъжат, крадат и ограбват народа в отделната страна! Да се правят на "независими шефове"!
  НО, при важни въпроси, идват колите с американските знаменца или директно мумуиите от САЩ и местните мафиоти веднага се обръщат "доброволно" на 180 градуса :)!!!
  Русия показа с тази спецоперация, "Коронавирус", че също се подчинява на сащиянците!

  Такава система е по-примитивна даже и от социализма :)!!!

 5. #5
  Borei 30 юли 2020, 14:10
   
  8
   
  5

  Отговор на коментар: #3

  "Аз ако имам богат и успял батко, и беден батко кой ще слушам повече.
  Тоя бедния ли?"

  Интересен въпрос!

  НО, днес стигнахме с тази система до там, че "богатият ти батко", вече е сметнал, че ти не му трябваш повече жив :)!!!

  Той си има неговите логики: Ресусрсите са се свършили вече, природата почти е унищожена, риби в океаните масово мрат, разстителни видове също изчезват, климатът се затопля, ледниците на полюсите се топят бързо, има много гърла да се хранят, което засилва процеса на унищожението на планетата, а и ако всеки китаец и африканец получи такъв стандарт по три коли да има, къщи и да лети по цял свят на отпуски, то унищожението на планетата ще стане дори още по-бързо!

  А защо богатият да умре с бедният заедно?
  Естествен отбор! По-хитрият, по-наглият, по-безкруполният.... ще премахне милиардите неподозиращи нищо и слушащи го "бедни братя", за да може той да поживее поне още малко повече на тази планета!
  Да дооглозга сам, каквото е останало тука, преди да потъне цялата суша в океаните.... Или пък температурата на земята да стане 1000 градуса!

  И така, "богатият батко" се почесал по главата и решил да пусне вируси, карантини и "ваксини", пандемии и щабове...., с които да премахне всички "бедни братя"!! ФАЩ говорят вече за 14 милиарда ваксини???? Толкова много? По два пъти "ваксина" за по-сигурно!!!

  И да го слушаш днес, няма никак да е много "здравословно" за теб :)!!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка