ПИК: Цветан Цветанов си отива

Pan.bg 25 мар 2019 | 15:52 views (1243) commentaries(1)
img
pik.bg


Единствената алтернатива пред Цветан Цветанов е да си тръгне като шеф на парламентарната група на ГЕРБ и от целия парламент като депутат.

Около това становище са се обединили във висшето ръководство на управляващата партия, научи ексклузивно ПИК.

Това ще бъде предложено и на гласуване в Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

В момента се изчаква връщането на Цветанов от планирана визита в Щатите.

"Няма друг изход. Така ще съхраним и партията, и самия Цветанов", доверяват източниците на медията ни.

Според данни на ПИК премиерът Борисов не одобрява разгърналата се от снощи фейсбук-кампания "Цветанов е невинен". Тя вече бе споделена по страниците на неколцина депутати от ГЕРБ, сред които Данаил Кирилов и Ирена Соколова, но в момента се отчита като грешка.

Цветан Цветанов обаче ще запази поста си на зам.-председател на ГЕРБ. Той ще стои в авангарда на предизборната кампания за евролистите.

Оттеглянето на Цветанов по никакъв начин няма да се отрази на изборния резултат на ГЕРБ, напротив - ще е индикация за моралността на политиците в тази партия, в която сгафилите си отиват, а не стоят на инат, както се случва в БСП. Според анализаторите оставката на Цветанов дори ще повиши процентите за управляващите, тъй като ще е безпрецедентна демонстрация за принципността на Бойко Борисов.

Борисов и неговите колеги от ръководството не надавали ухо на слуховете, че Томислав Дончев стои зад кампанията срещу Цветан Цветанов. В момента Дончев се ползвал с пълната подкрепа на премиера.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Георги Ковачев_ 25 мар 2019, 15:57
   
  18
   
  0

  Оттеглянето на Цветанов по никакъв начин няма да се отрази на изборния резултат на ГЕРБ, напротив - ще е индикация за моралността на политиците в тази партия, в която сгафилите си отиват, а не стоят на инат

  Моралност друг път! Просто хвърлят сгафилия на вълците с надеждата, че на останалите, дето още не са ги осветили, ще им се размине.

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка