Путин обяви руснаците и украинците за един народ

Pan.bg 21 юли 2019 | 05:34 views (467) commentaries(8)
img
pik.bg


Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че руснаците и украинците съставляват един народ и че двете страни трябва да намерят начин да се обединят, предава АП.


Путин е коментирал темата в интервю за американския филмов режисьор Оливър Стоун на 19 юни. Материал от интервюто беше използван във филм на Стоун за Украйна, а пълният запис беше публикуван от Кремъл вчера.

"Смятам, че руснаците и украинците са един народ, една нация всъщност", изтъква руският държавен глав.

Той допълва, че "когато тези земи, които са ядрото на Украйна, бяха присъединени към Русия, никой не е мислил себе си като нещо друго освен като руснаци".

В тази връзка Путин изтъква, че "можем да използваме това като конкурентно предимство по време на някаква форма на обединение".
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  ужас! 21 юли 2019, 07:17
   
  12
   
  1

  Сега укрите ще се самоубият. Македонци са.

 2. #2
  vimpel 21 юли 2019, 07:58
   
  13
   
  1

  Не знам дали са македонци укрите , но ако успее да обедини украинци и белоруси под шапката на москва може да обявим ссср2 за реализиран.

 3. #3
  Стайков 21 юли 2019, 08:13
   
  10
   
  3

  И Ние Българите с Македонците сме един народ, но защо, дявол да го вземе, подкрепяте Сръбския шовинизъм срещу Българите. Защо си затваряте очите пред явната несправедливост, Сръбския шивинизъм да мачка всичко Българско. Москва трябва да разбере най-после, че една от причините да има толкова русофоби в България е незачитането на стремежите на Българите да се обединят.
  Сега вече е късно. Нашите политици, начело с ВМРО продадоха интересите на Българите.

 4. #4
  русия 21 юли 2019, 10:06
   
  4
   
  9

  винаги е покрепяла сърбите срещу нас...и това с македония се случва по тяхна диктовка и на нашите мандраджии и продажници...

 5. #5
  Borei 21 юли 2019, 12:08
   
  11
   
  2

  Отговор на коментар: #4

  Русия много пъти ни е защитавала на международната сцена!
  Докато ние официално сме им били врагове! Те "забравиха", че сме били на страната на Хитлер и ни помогнаха да изградим тежка индустрия по времето на соца, помогнаха ни да изградим модерна индустриална страна, помогнаха ни да станем космическа нация, дадоха ни на доста изгодни цени най-модерна военна техника..
  Е, колко пъти ние ще сме против тях, а те ще ни помагат? Днес сме пак техни врагове, пуснахме американски военни бази, докато САЩ ги обявява за техен най-опасен враг! В Натото сме!

  Е, я се опитай да помагаш на съседа си и да го уважаваш, ако много пъти ти е правил разни мизерии? Краде ти колата, пали ти къщата, сваля ти жената и подобни? Не е реално да очакваш такова поведение, след твоето!!!

 6. #6
  НАЦИОНАЛИСТ-АНТИКОМУНИСТ 21 юли 2019, 12:51
   
  6
   
  1

  СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТИ макета.....,ДЕБИЛИ СИ ИМАМЕ ПОНЕ 80% И В РБ (РЕПУБЛИКАБАНАНОВА), русофобите СА ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО !!!


  "Седемте смъртни гряха са морална категория в/от християнската етика, използвана от Римокатолическата църква.

  Седемте смъртни гряха са: похот, чревоугодие, алчност (скъперничество), леност, гняв, завист, горделивост (високомерие)."

  АЗ ЩЕ ДОБАВЯ ОЩЕ ЕДИН ГРЯХ ОТНАСЯЩ СЕ ЗА източноправославните -атеисти "българи" русофоби- НЕБЛАГОДАРНОСТТА!!!

  ВИНАГИ С РУСИЯ,
  нато-юдейска(u$a) Джендърия!

 7. #7
  ха 21 юли 2019, 14:28
   
  2
   
  9

  Бяха един народ, украинците бяха позабравили съветските касапи, но Путин отново им напомни от къде идва злото!

 8. #8
  До Стайков 22 юли 2019, 16:14
   
  2
   
  0

  Отговор на коментар: #3

  Как да не подкрепят сърбите, след като Сърбия нито веднъж не предаде Русия? Защо се правиш на улав, след като сме нация на предатели? Последно продадохме самите себе си на НАТО и на САЩ (Македония, Ф-16)…

  Спомни си как предадохме Руската империя през октомври 1915 г. след като нарушихме заявения неутралитет, нападнахме Сърбия в гръб и застанахме в единен строй с Германия и Австроунгария срещу Русия. При това германският цар Фердинанд начело на България беше взел заем от руския император Николай II за въоръжаване на армията... и не някой друг, а цар Николай II защити от Турция обявената независимост на васалното княжество България ведно с автономната турска провинция Източна Румелия с генерал-губернатор - българският княз. Руската империя, победителка в Руско-турската освободителна война от 1877-1878 г. за България, Румъния и Черна Гора налага репарации на Турската империя, които след обявената българска независимост през 1908 г., разменя с Турция срещу независимостта на Царство България (признато за независимо първо от Русия, от цар Николай II).
  Де-юре Източна Румелия е част от Турската империя до 22.09.1908 г.

  А кой е кръстникът на цар Борис? - Предаденият от германеца - цар Фердинанд - руски цар Николай-2.

  А кой натресе на васалното на Турската империя княжество България германеца Фердинанд за княз, въпреки волята на освободителката ни Русия? – Русофобът Стамболов – гонителят на великия българин Капитан Петко войвода.

  Кой обличаше с кожухчета, хранеше и лекуваше войниците на вероломния Хитлер на Източния фронт срещу СССР - царство България – слугинята на нацистка Германия.

  Кой сега се дупи на Турция, НАТО и САЩ? – неблагодарна на Русия и проституираща Република България.

  Коя е най-голямата грешка на руския император и цар Освободител – АлександърII ? – Освобождаването на българския народ от турско робство и полагане на основите на третата българска държава.

  Третата българска държава със своето вероломно предателство спрямо Руската империя през октомври 1915 година удължи Първата световна война с две години, като свърза по суша Германската империя с Турската империя, виновна е за милиони убити европейци, включително 150 хиляди българи, виновна е за създаване на предпоставки за февруарската юдео-буржоазна и за последвалата я октомврийска юдео-болшевишка революция през 1917 г. – последици от изтощителната и проточила се война, за ликвидирането на държавата, която освободи българите от турско робство и положи основите на вероломната Трета българска държава.

  А сега – кой ни е срал и продължава да ни сере в гащите…


  Путин разбра що за нация сме и не повтаря грешката на цар Освободител.

  Защо Путин заложи на Турция, а игнорира проституиращата българска държава? Кой е виновен? – Путин или политическите проститутки от сорта на Станишев, Първанов, Борисов…?
  Кой влезе в НАТО срещу Русия, съсипа АЕЦ Белене, съсипа българо-руско-гръцкия проект за нефтопровода Бургас-Александруполис, съсипа Южен поток? Кой се оправдава с Европейския съюз и на кой космосът му пречи да е почтен и достоен като народ?

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка