БРОЯТ НА ЖЕНИТЕ В АРМИЯТА НИ НАРАСТВА, ТОВА ВОДИ ДО НЕГАТИВЕН ЕФЕКТ. ВОЕННИТЕ СЕ ТОВАРЯТ С ПОВЕЧЕ ЗАДАЧИ, ЗА ДА ПОКРИЯТ ОТСТЪСТВИЕТО НА ДАМИТЕ!

Pan.bg 02 юни 2020 | 12:25 views (4124) commentaries(5)
img
Из интервю на Бригаден генерал от запаса Кольо Милев за otbrana.com

- Какво имате предвид?

- Ще дам пример с една сериозна тенденция, за която докладът не дава оценка доколко е позитивна за състоянието на въоръжените сили. Броят на жените военнослужещи в последно време нараства чувствително, включително и делът им в контингентите зад граница. Известно е на какви длъжности обикновено се назначават жени, избягват се строевите. Увеличението на техния дял води до негативен ефект и трябва да бъде ограничено по някакъв начин. То води до много повече социални разходи, като майчински, болнични и т.н. Налице са повече отсъствия от работа заради здравни проблеми, свързани с децата, което влияе на състоянието на подготовката и поражда проблеми в колективите. Едни се товарят с повече задачи, за да покрият отсъствието на жените.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  KUKU MUKU 02 юни 2020, 13:49
   
  59
   
  3

  Един да каже че царят е гол и той е.....пенсионеран военен, който си е траел и се е правил на ударен спазвайки общото крякане за големите ползи и изпълнявайки сляпо великите директиви.Всички знаят че 99% от женския състав в армията са лювници, жени, деца /момичета/ на военни и са наредени на яслата за келепир в ущърб на момчетата и службата, но всеки си трае от факторите,а прахоляка - кой го пита.

 2. #2
  Borei 02 юни 2020, 16:28
   
  41
   
  4

  Абе жените не стават за война...

  Има страни, които ги използват, ама то вече е доказано, че те имат повече принос на "обслужващ персонал", в медицинските пунктове и т.н...

  Ясно е, че в мирно време някои от тях гледат да се "вмъкнат" в системата, да си получават някаква добра заплата... Някакъв процент в армията от тях има стимулиращ ефект за мъжете, но ако станат много, армията става значително по-слаба. За същите пари може да се назначат мъже, които ще вършат повече и по-сериозна работа!

 3. #3
  Анал лизатор 02 юни 2020, 21:24
   
  22
   
  3

  Жените с болничните точат НОИ и МО.АПЗтата-и те.БА е колос на глинени крака.С тази разлика,че не е колос..

 4. #4
  Запаснякът Кольо ... 03 юни 2020, 12:57
   
  9
   
  5

  … хем е прав, хем дълбоко греши. Има нужда от правилен подбор. Разни кольовци през годините няма как да не са подбирали единствено и само кадри-спермояди. Има много какво да си признава, като поуки от практиката. По линия на своите шуробаджанаци от родното село и околията. Сега чак генерал Кольо решил да се оплаче! А в национален мащаб има жени, които ще ви скрият шайбата на всички "мъже" по-горе, както и тази на самия Кольо. Аз заменям една от тях за десет "воина", като вас тримцата по-горе.

 5. #5
  Стефан.иванов 03 юни 2020, 20:19
   
  6
   
  1

  za jenite armiata e rai 2 godini mai4instvo i 6 godini nikoi negi zaka4a za nihto

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка