ИЗВЪНРЕДНО ОТ "ГАЛЪП": БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ СВОЯТА АРМИЯ, НО НЕ И НАТО

Pan.bg 27 юли 2020 | 22:35 views (1718) commentaries(40)
img
Армията ни с високо доверие сред българите, но НАТО – не


Българската армия при премерването през този месец е с най-високо от поне десетилетие насам доверие. 53% споделят доверие, а 30% – недоверие. Останалите се колебаят. В последните няколко години тази тенденция остава стабилна, а в последния месец като че ли се вижда най-сериозното „отваряне на ножицата“ в посока доверие. Изводът е от традиционния социологически обзор на „Галъп интернешънъл болкан“ в края на всеки политически сезон.

По-нюансирано, по традиция е отношението към НАТО, 32% имат доверие, а 50% нямат. Това обаче също е нелош атестат на фона на отношението на българите към различни авторитети. На фона на институции като парламента, например, НАТО остава осезаемо по-харесвано.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 40

 1. #1
  Георги_Ковачев 28 юли 2020, 06:00
   
  18
   
  16

  Бидейки един от първите, които 2004г. си подадоха рапорта, за да не служат на НАТО, мога само да се радвам на тази новина. Не че е новина за мнозинството де; само за напъващите се да бъдат управници ;-)

 2. #2
  вечна дружба,, пардон-служба 28 юли 2020, 06:15
   
  18
   
  11

  Отговор на коментар: #1

  Подал си си другия път. Натирен си. Като ги гледам как са се окопали сегашните и се готвят до 70 да вдигнат предела.

 3. #3
  САМО НАПРЕД 28 юли 2020, 07:24
   
  18
   
  11

  ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ТЪГУВАТ ЗА НЯКОГАШНАТА АРМИЯ,
  А ДНЕС ИМАМЕ $ОЦИАЛНА $ТРУКТУРКА
  ЗА НАШИ ХОРА И ДАЛАВ€РИ - армийка !

  рум€н-ВЪРХОВНОТО АПЗ ПОЗОРНО МЪЛЧИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА армийката!

  ФАТМАКЪТ ФИГУРАНТ Е :
  НА$ТОЯЩИЙ натов$кий Г€Йрал и Ч€РВ€Н $ЪДРАН КАЛЪФ!

  ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

 4. #4
  бай Пердах 28 юли 2020, 07:28
   
  20
   
  3

  Българската армия при премерването през този месец.... Как са я премерили? С метър или с кантар? А може би с шублер? И колко сантиметра е дълга армията? И колко грама тежи? В НАТО сме само на хартия. В ЕС също.

 5. #5
  Borei 28 юли 2020, 09:49
   
  14
   
  13

  НАТО е военна организация, която защитава интерсите на фашистите в САЩ!
  Какво да я "обичаме"?

  И нашата армия би трябвало да е САМО "наша", а не да е подчинена на Ротшилд, Рокфелерите, Сорос или Бил Гейтс... Тези да духат супата...
  През вековете армията е била наша, за това сме я обичали. НО, днес нещата са силно изкривени!
  Българският народ плаща издръжката й, но я използват сащиянците.

  Всеки уважаващ себе си българин би трябвало да напусне тази частна армийка и да се обедини в една наистина наша си Българска армия!
  Системата на капитализма прецака и армията и ценностите в нея....

  Аз съм "ЗА" Българска армия. Без армия не може, но съм силно против, да служи на чужденци и особено на частници, които даже не са и САЩ!
  Няма никога да воювам под знамената на такава идиотска организация - частното Нато! Да защитавам интересите на чужда мафия!!!
  Да прокарваме с оръжие алчността на богаташите в САЩ по света!!!

  За България и българите това няма никаква полза или смисъл!!!

  За свободна България, за чисто българска народна армия!

 6. #6
  До комсомолеца; Borei 28 юли 2020, 11:45
   
  16
   
  12

  Отговор на коментар: #5

  Когато България беше (и) военен придатък на СССР!!!!

  Във Варшавския договор България харчи в пъти повече за военни цели, отколкото днес. Изследване проф. А. Улунян от Руската академия на науките разглежда някои аспекти на военното подчинение, под което СССР поставя НРБ.
  Комунистическа България в продължение на почти половин век остава единственият напълно лоялен балкански съюзник на Москва и на Варшавския договор. Живков и предшествениците му водят политика на съвършена вярност, която превръща НРБ в ядрен заложник на Москва и в участник в окупацията на Чехословакия. Това са само част от основните изводи в обширната монография „Балканският „щит на социализма“" на професор Арутюн Улунян от Института по история при Руската академия на науките, която е посветена на мястото на балканските комунистически диктатури във военните планове на Кремъл през втората половина на миналия век.

  България - от аутсайдър до ключов играч
  Анализите от разсекретените досега архиви на ЦРУ и на други западни центрове твърдят, че от гледна точка на военните стратези България и Албания са били най-незначителните и незаслужаващи внимание съветски сателити през 50-те години на миналия век. Тези възгледи се променят коренно в края на десетилетието, когато Хрушчов се съгласява да изтегли Съветската армия от окупираната през Втората световна война Румъния, пише проф. Улунян. Както е известно, наследникът на Сталин не успява да върне в съветската орбита Титова Югославия и съюзилата се с маоистки Китай Албания. А шефът на Румънската компартия Георге Георгиу-Деж постепенно налага запазването на националния суверенитет като основен принцип в отношенията си със СССР и с Варшавския договор. Нещо повече, Деж прави демонстративни стъпки към сближаване с Тито, заклеймен още от Сталин като „предател на социализма“. Макар Румъния формално да остава членка на Варшавския договор, съвместните военни начинания със съветската и останалите „братски“ армии са сведени до минимум. При всяко преминаване на части от тези армии за участие в учения в СССР или в НРБ се изисква специално разрешение на Букурещ. Румъния категорично отказва да участва в смазването на Пражката пролет в Чехословакия през 1968 г. Николае Чаушеску, който наследява Георге-Георгиу Деж, остро критикува Кремъл заради чехословашката авантюра, участие в която взема и трихиляден окупационен корпус от НРБ.

  Bildgalerie Prager Frühling 1968
  Когато чехите и словаците изгулиха свободата си - и с българска помощ
  Лиценз за "Калашников", но и ядрена заплаха
  „Априлският пленум на румънската компартия от 1964 г. дава ясен знак за дистанцирането на Румъния от Москва по проблемите на военната и икономическата политика на съветския лагер", обяснява и шефът на Държавна агенция „Архиви“ Михаил Груев. Така НРБ на практика се оказва географски изолирана от Варшавския договор, което пък дава възможност на Живков и обкръжението му да укрепят властта си в смутните времена на Хрушчов и ранния Брежнев. В този и в по-късните периоди София продължава да демонстрира пълна вярност и непоколебима лоялност към Москва, като в отплата получава крайно нужните ѝ кредити и „безвъзмездна“ помощ. Ролята на НРБ като единствен сигурен съюзник на южния фланг на Варшавския договор носи на страната много предимства, включително и придобитите 250 лиценза за производство на съветско оръжие и боеприпаси в български заводи. Но в същото време нарастват и заплахите за сигурността на страната, смята проф. Улунян.

  Заради СССР САЩ и НАТО взимат България на мушка
  Михаил Груев посочва, че като съветски сателит по онова България постоянно е била първостепенна цел в плановете на САЩ и НАТО за нанасяне на военни удари в случай на широкомащабна съветска агресия срещу Запада. Груев цитира изследване на историка Марк Креймър от Харвардския университет, според когото през 1950-1951 г. Сталин обмисля военна интервенция срещу Югославия от териториите България, Румъния, Албания и Унгария. Войната в Корея обаче възпрепятства този замисъл. Съдейки по наскоро разкрити документи на ЦРУ, ядрен конфликт между двата лагера става много вероятен още в началото на 50-те години. „До 1957 г. 80 % от разузнавателната информация за НРБ е била свързана с метеорологични прогнози. А това е явен признак за планове, свързани с военновъздушни операции – друго обяснение за метеорологичните справки просто няма“, посочва Груев. Въпреки, че официално на територията на НРБ няма съветски военни бази, в информациите на западните разузнавателни централи се посочва, че в страната постоянно присъстват около 2000 съветски военнослужещи и около 1000 сътрудници на съветските тайни служби, пише в своето изследване за Балканския „щит на социализма“ проф. Улунян.

 7. #7
  Borei 28 юли 2020, 12:27
   
  11
   
  12

  Отговор на коментар: #6

  1. "комсомолец" са ти гащите.. Аз нямам никакви партийни или идеологически окраски.... Изобщо не ме интересуват такива неща...

  Бил съм като дете в комсомола, понеже тогава и ти си бил и всичките ние... Спомням си, че изключваха само крадците и психопатите тогава от комсомола. Иначе бяха всички там, даже и днешните соросоиди! И всичките от днешните различни партии, дето се правят на "демократи", но са обикновенни продажници!

  2. Какво да ме интересува този текст? То е ясно, ако си малка страна, нямаш достатъчно възможности да имаш силна армия, все някой друг ще ти е "съюзник"! Въпросът е, доколко и нашите интереси ще са съобразени в такива "съюзи"?

  Ако не искаме да сме в нито един военен или икономически съюз, то трябва сами да сме много силни и икономичекси и военно! "Навън" е джунгла. Ако си слаб, ставаш храна за другите. Не, че като "съюзник", не си храна :)!!! САЩ много добре ни показват, че сме им храна!

  И това със СССР, Варшавският договор и социализмът ни са наказание, за това, че сме участвали във Втората световна война на страната на губещите! Не е било по желание на нашият народ! Тогава силните са си разделили света след войната и ние сме попаднали под влиянието на СССР! Виж днешна Германия! Тази страна и днес още е под ботуша на сащиянците и то не доброволно! Япония същата трагедия!

  Докато Натото и ЕС за нас сега са по желание!!!
  Голяма глупост от наша страна, но понеже сме малки и незначителни, пък искаме да караме "Ферарита" и да сме "велики Тикви", хайде подари си страната на фашагите в САЩ! И на евро-смахнатите гейове в т.н. ЕС!

  Това е трагедия за нашият народ!

  И ЕС и НАТОТО са вредни организации за нас!

  Пък и онези от "Световната Здравна Организация" и подобни частни структури са също изключително вредни и опасни за нашият народ! НО, защо днешните тикви се съобразяват с тях? Тези СЗО не са никакви, не сме ги избирали и това, което правят, е само в интерес на инвесторите им!!! Белорусия им показа среден пръст и какво? Нямаха карантини и маски, КПП-та и глупости... А ние сме идиоти, играем пак чжди игри!

  Защо днешните "наши" тикви ги слушат? Само за парите ли, или има и нещо друго? Как мислите?

 8. #8
  Анти путиноид 28 юли 2020, 13:47
   
  12
   
  14

  Руския парцал "нямал никакви партийни или идеологически окраски".
  Боже, прибери си вересиите

 9. #9
  Borei 28 юли 2020, 14:02
   
  12
   
  10

  Отговор на коментар: #8

  Тоя пък? Оди се чукай с маймуните, дебил!

  Да, Русия ми харесва повече от САЩ, но народа им, манталитета им, готини са като хора!

  НО, Путин и управлението и там показаха, че са подчинени на американската мафия, сега с тази спецоперация "Коронавирус"!

  Работил съм и работя с руски фирми, както и с американски. Но сащиянците са плоскоумници. Не можеш никога да ги сравняваш с руснаците. С тях се изкарват повече пари, но са гадни типове. С тях ме свързва само работа по проекти и нищо друго!

  И това, че ми харсва Русия, жените им, храната им, армията им, културата, балета, филмите, литературата,... не се смятам за "подлога"! Такива категории има само в тъпите селски глави, като твоята!
  Пък и по руските земи има наш ген, останал от времето на кубратовите синове. Много неща ни свързват с народите по руските територии днес!
  Докато, ако САЩ потънат ми е все едно! Даже ще се радвам, че светът ще се отърве от това хазарско зло!

 10. #10
  XR4R 28 юли 2020, 14:03
   
  12
   
  9

  Отговор на коментар: #6

  В допълнение:
  през соца ние НЯМАХМЕ армия! България и БНА бяха военен окръг към СА и СССР.

 11. #11
  Анализатор 28 юли 2020, 14:41
   
  10
   
  10

  Борей не е просто комсомолец, той е бившо ЗКПЧ, което и се занимава с конспиративни теории и мечтае за ядрен апокалипсис.
  За него са се наредила опашка да го убият начело с Бил Гейтс и починалите основатели на Римския клуб

 12. #12
  шофийор на самальот 28 юли 2020, 15:17
   
  0
   
  0

  Виа Гра - Вот такие дела ЗА ВАС,ПИЧОВЕ!!!!!

 13. #13
  KOREKTOR 1 28 юли 2020, 15:46
   
  7
   
  9

  ЗА #11 Анализатор

  АНАЛ ЛИЗАТОРЕ,

  ТЪПАКО,

  ОДИ ДА ЛИЖЕШ ГОВЕДАРСКИ ЛАЙНЯННИ АНАЛИИ И ИМ ОБЯСНИ ВЪЖДЕЛЕНИЯТАСИ.

  ТИ БЕ СВИНЬО ГОВЕЖДА ,

  ТИ БЕ ГРЕШКА ГОВЕЖДА НА ПРОРОДАТА,

  ТИ СИ ИГНОРИРАН ОТ ПРИРОДАТА ОЩЕ КАТО ТЕ ИЗСРАЛА МАЙКА ТИ ОТ

  МИРИЗЛИВАТА СИ П...ТКА БЕ ГАДИНО.

  ТИ НИЩОЖЕСТВО ТЪПО СТРАШНО ЛИ СЕ ГОРДЕЕШ , ЧЕ СИ ВИДЕН И ОТЯВЛЕН

  АНАЛЕН ЛИЗАТОР НА ГОВЕДАРСКИ ЛАЙНЯНИ ГЪЗОВЕ БЕ ЛЕКЕ БЕЗМОЗЪЧНО ?

  ЧУДЯ И СЕ МАЯ ДАЛИ ИЗОБЩО МОЖЕШ ДА ПРОИЗНАСЯШ ЧЛЕНОРАЗДЕЛНИ ЗВУЦИ С

  ТОЗИ ТИ ИЗТЪРКАН , ИЗНОСЕН, ИЗХАБЕН ЕЗИК ОТ ЛИЗАНЕ НА ГОВЕДАРСКИ ЛАЙНЯНИ

  ГЪЗОВЕ ?

  АЙ СЕГА ИЗЧЕЗВАЙ И СИ ДИГАЙ ПОСРАНИЯ ГЪЗ ШИБАНЯК РАЗИБАН ГОВЕЖДИ !!!

 14. #14
  КОREKTOR 28 юли 2020, 15:59
   
  6
   
  8

  ЗА #10 XR4R

  ДЕБИЛ ИДИОТСКИ БЕЗМОЗЪЧЕН,

  ВИЖ КАКВО Е ОТБЕЛЯЗАНО ЗЕ ТЕБ КРЕТЕНИНО В САЙТА

  "XR4R

  Пуснати коментари: 49

  Ранг: регистриран"  ТАКА Е ,

  ЗАРЕГИСТРИРАН СИ КАТО КРЕТЕН НЕКАДЪРЕН №1 БЕЗСПОРЕН С 49

  ДЕБЕЛИЙНИ КРЕТЕНИАДИ.

  БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ СИ БЕ ГОВЕДО КОЗЯШКО.

  Е ПА КАК УСПЯВАТ ТЪПИТЕ ГОВЕДАРИ НА КОЗЯК 16 ВСЕ ТАКИВА ТЪПИРИ

  БЕЗМОЗЪЧНИ ДАВИ НАМИРАТ БЕ МАМА МУ СТАРА ?

  ЕБИ СИ МАЙКАТА БОКЛУК.

  САМО СЕ ВИЖ ЩО ВОПЮЕЩА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ

  "БНА бяха военен окръг............."

  ПЪЛНО БЕЗМОЗЪЧИЕ ТЕ МЪЧИ ЛАЙНО ДОЛНО.

 15. #15
  Borei 28 юли 2020, 16:19
   
  6
   
  10

  Отговор на коментар: #11

  Анал Лизаторе, много просто парче си ти!

  Не ти стига порива на духа, да разбереш, как мисля аз!
  Да не ти казвам, че през деня мислите ми минават автоматично през няколко езика, най-малко през 3-4.
  И ми е все едно, на кой от тях мисля.

  Едва ли има някой, който да мечтае за ядрен апокалипсис?
  НО ми харесва лафа на шопа: "Я че си запалим къщата, да изгори на нане Вуте плевнята! " :)!!!

  За да умре това зло САЩ, мога ди си представя и ядрен апокалипсис :)!!! По-добре така, отколкото тези психопати да избият само нормалните хора, а те да се правят на велики след това... Ако ще се мре, да пукнат и те в първите редици още!

  "За него са се наредила опашка да го убият начело с Бил Гейтс и починалите основатели на Римския клуб"
  Виж, ти даже и на един български, не си в състояние едно изречение да напишеш правилно, а си тръгнал да ми гледаш в канчето?
  Да не си цигане, бе? Може, толкова тъп бял българин, не съм виждал :)?

  Ето и тука не ти достигат знанията, за да разбереш, за какво говориш!
  Мисля, че не познаваш манталитета на олигарсите в САЩ, за това си мислиш, че всичко е игра!

  Мене не ме мисли! Аз вече си имам план Б, план С... А за такива, като тебе, изобщо не ми пука... Да ви избият, все ми е едно! Естествен отбор! Щом не си схванал до сега, какво става, ще захапеш дървото! Все ми е едно, но и много други, невинни хора и деца ще си отидат, поради това заблуждение...

  Щом са конспиративни теории, ти желая, да си един от първите, който ще получи сащиянската "ваксина" и ще се усмихнеш в крематориума, ако изобщо някой ще иска да те изгори... Може да те хвърлят в боклуците само, да те изядат дивите кучета :)??? И това е добър вариант за тебе, щом не си имал акъл достатъчно, да разбереш, какво става!!!

  Иди и си купи една бутилка Хенеси и се почерпи, преди "ваксинката" на сащиянците :)!!! Че в "отвъдното" ще видиш такова питие само през крив макарон! :)!!!

 16. #16
  Анализатор 28 юли 2020, 17:08
   
  9
   
  5

  Друг освен теб не познавам който да мечтае за ядрен апокалипсис
  Злоба яко струи от теб, една теза не можеш да защитиш, ама епитети даваш на другите.

  Какви са плановете, като една лъжа не мине да я смениш с друга.
  Гонят ли те с ваксината всеки ден?
  А от кемтрайлс как се спасяваш?
  Имаш ли си шапка против 5G?

 17. #17
  Borei 28 юли 2020, 17:59
   
  6
   
  10

  Отговор на коментар: #16

  "ядрен апокалипсис" днес не е възможен.

  Просто, огромните ядрени арсенали, които имаше по времето на СССР, ги няма вече. Те, двете големи ядрени сили, се договориха и унищожиха доста голямо количество от тогава наличните. Е, сега това, което имат, ще може да унищожи съответно другия, но няма цял свят да загине или да бъде много силно заразен. Дори днес в армията се използва терминът "неприемлива загуба". А една неприемлива загуба за САЩ може да бъде нанесена само и с ударите на една единствена руска стратегическа подводница.

  Ще има и ядрена зима, ако се взривят 100-ина съвременни ядрени заряда, но след някоя година, пак ще се възстанови живота!

  И понеже не знаеш, да ти кажа! ФАЩ, там олигархията им, силно се напрягат, как да намалят населението, до това, което лично тях ги устройва!
  Е, при условието, че тези "ще отстранят" тебе, децата ти, жена ти и всичките ти роднини и познати, цялата ти страна ще обезлюдее, според техните планове, то предпочитам в такъв случай да ги ударя с цялата ядрена триада! Да мрат и те тогава!

  Това не е злоба, а природно равновесие!

  Просто, тези са решили да ни убиват, защо да не се защитаваме, с това, което имаме? Който вади нож, от нож умира!
  Не ми пука изобщо за тях! Те вече доказаха, че са цирей на тази планета! Колко унищожителни войни и "Майдани" правиха и продължават да правят? Постоянно дразнят Европа и Русия, с Китай се карат, с Иран, със Северна Корея и с кой ли не?

  Ако имаше възможност, тези да изчезнат от картата на света, без да има други засегнати, това би било идеален вариант за земята!
  Когато нещо не ти е ясно, си живей в илюзийте. Вчера ти представих поне 10-ина различни видеа от много страни, на вирусолози, епидемиолози, професори, експерти по съдебна медицина, военни от руското разузнаване и т.н.., но ти им отхвърляш мненията, като се смяташ, че знаеш повече от тях!!!
  Смятай си, каквото си искаш. Все ми е едно! При мене не е въпрос на сляпа вяра в нещо си! Аз си образувам мненията след прослушване и анализ на най-добрите специалисти в областта в света. А при тебе е само фиктивно - "анализатор". Ако беше анализатор, нямаше да си толкова упорит в погрешните си мнения и изводи! Поне от професионален интерес, щеше да прослушаш всички, дори и противоположните мнения! Само "подковани с някаква идеология", подобно на джихадистите хора, са такива фанатици във вярванията си!

  Носи си маските, докато не те "ваксинират" със "супер сащиянска ваксина" и "до свидание" или по-точно "Сбогом Гринго" :)!!!

 18. #18
  XR4R 28 юли 2020, 18:33
   
  9
   
  5

  Отговор на коментар: #14

  Ти пак ли си докопал ключа от лекарската стая, бе?

 19. #19
  XR4R 28 юли 2020, 18:42
   
  9
   
  6

  Отговор на коментар: #14

  Бих ти обяснил, че "военния окръг" не просто "площ" или "територия"а военна структура, която във време на война се преобразува във "фронт", но при теб това е безсмислено...кой знае кога пак ще успееш да гепиш ключа.

 20. #20
  UCK 28 юли 2020, 19:31
   
  7
   
  4

  Отговор на коментар: #14

  адана кебп дека си сиким?

 21. #21
  KOREKTOR 1 28 юли 2020, 20:10
   
  4
   
  8

  ЗА #14 XR4R

  ДЕБИЛ ИДИОТСКИ БЕЗМОЗЪЧЕН,

  ДА ТЕ ОБРАЗОВАМ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ТЪПАКО БЕЗМОЗЪЧЕН ,

  БЕЗМОЗЪЧЕН ОЩЕ НЕУК И НЕКАДЪРЕН.

  В АРМИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОНЯТИЕТО "ВОЕНЕН ОКРЪГ" СИ Е ЧИСТО

  ТЕРИТОРИАЛНО ПОНЯТИЕ.

  НЕНАПРАЗНО ИМА ЗАПАДЕН ВОЕНЕН ОКРЪГ , ЮЖЕН ВОЕНЕН ОКРЪГ И КАКТО СА СИ ТАМ

  ДРУГИТЕ НАИМЕНОВАНИЯ ДЕБИЛЕ ИДИОТСКИ.

  А ВОЕННИТЕ СТРУКТУРИ СА ДРУГА РАБОТА НЕПОНЯТНА ЗА ТЕБЕ ГАДИНО ГОВЕДАРСКА

  БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА.

  ВОЕННАТА СТРУКТУРА ПОНЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ В РУСКАТА АРМИЯ ЗАПОЧВА ОТ НАЙ-МАЛКОТО ВОЙНСКО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ОТДЕЛЕНИЕТО , А ТАКА БЕШЕ И В БНА ЕДНО ВРЕМЕ.

  ПОСЛЕ СА ВЗВОДОВЕТЕ , РОТИТЕ (БАТАРЕЙТЕ) , БАТАЛЬОНИ (ДИВИЗИОНИ) , ПОЛКОВЕ И

  НАГОРЕ ВЕЧЕ МОЖЕ И ДА СА ДИВИЗИИ ИЛИ БРИГАДНА ОРГАНИЗАЦИЯ И АРМИИТЕ .

  ТОВА Е ВОЙСКОВАТА СТРУКТУРА

  СЕГА ПЕДЕРАСКИТЕ НАТОВСКИ СМЕШКИ НЕ МЕ ИНТЕРИСУВАТ.

  ТА НИЕ АРМИЯ ИМАМЕ ЛИ ?

  КАТО ГИ ГЛЕДАМ ВСЕКИДНЕВНО ПОЧТИ ЦЕЛОДНЕВНО КАКВИ ТУЛУПИ И ЩВЕЙКОВЕ СА И

  БОЙЦИТЕ , ПА И ОФИЦЕРИТЕ , МАЛА , МАЛЕ , ПАЗИ БОЖЕ НА ТИЯ ДА СЕ НАДЯВАШ ДА ТЕ

  ЗАЩИТАВАТ.

  ПЛЮС ТОВА НАЙ-МАЛКО ОТ ВОЙСКАТА 35% СА ФЛЬОРЦИ ДЕБЕЛОГЪЗИ ДЕТО ЗА НИЩО

  НЕ СТВАТ , ОСВЕН ДА ЧЕШАТ ТОПКИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ.

  РАЗБРА ЛИ ГЛУПЕНДЕРЕ ТЪПОЪГЪЛЕН ?

 22. #22
  САМО НАПРЕД 28 юли 2020, 20:23
   
  17
   
  6

  СМЪРТ ЗА Ч€РВ€НАТА $ВОЛОЧ И нато-ДЖ€НДЪРИТ€!

  БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ С ГЛАВНО "Б"!

  АРМИЯ ИМАХМЕ ПРЕДИ 9.IX.1944 г.... ,
  А СЛЕД ТОВА сталин НИ "ОСВОБОДИ" ,ИЗБИХА ЕЛИТА И ОТ НАЦИЯ НИ ПРЕВЪРНАХА В ОВЧЕ ПЛЕМЕ С па$тири-мини$три и Г€Йрали-шумкари!

  ВЕЧЕ 31г. ПРЕЖИВЯВАМЕ ВТОРИЯТ ЕТАП(КУРОКРАЦИЯТА ПО КОМУНИ$ТИЧ€$КИ-(милицион€р$ката)
  НА ОНОВА "ХУБАВОТО" - СОЦ. ВРЕМЕ!

  ТОВА Е НАКРАТКО ТЪЖНАТА НИ НОВА ИСТОРИЯ

  БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 23. #23
  САМО НАПРЕД 28 юли 2020, 20:41
   
  15
   
  4

  ИЗВЪНРЕДНО ОТ "ГАЛЪП": БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ СВОЯТА АРМИЯ, НО НЕ И НАТО!

  ДА,АМА НЕ Е ТОЧНО ТАКА,
  НО ЗА нато е ВЯРНО.....!

  ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НЯМАМЕ АРМИЯ,
  НЯМАМЕ И ПРАВОВА ДЪРЖАВА,
  НЯМАМЕ ИКОНОМИКА!
  А БЪЛГАРИТЕ МРАЗИМ ВЕЧЕ ВСИЧКО РОДНО, ВОЮВАМЕ ПОМЕЖДУ СИ ПОСТОЯННО И ЗА ВСИЧКО ,
  УЛ€$НЯВАЙКИ $ЛУГИТ€ НА НАРОДА - "политицит€"
  ДА НИ ПИЯТ КРЪВЧИЦАТА - ДА ХРАНЯТ ДП$, мутрит€ и мангалит€.....!

  ТЪПОТО Е,ЧЕ ИМА ОЩЕ "хора",които СА ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ,ЧЕ СИ ХАР€$ВАТ Ч€РВ€НИТ€ Г€Йрали разбойкУ и П€Д€рад€в,
  ИЛИ ВЪЗДИШАТ ПО СОЦИАЛИЗМА.... !!?!?!?!

  Е КАК ДА СЕ ОПРАВИМ,КАТО НАРОДЪТ Е ИЗТРЕЩЯЛ......!?!

  А ТЪЖНАТА ИСТИНА ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЦИВИЛНИ МРАЗЯТ
  вУенните и "армийката" и полицията МРАЗЯТ,но нея ПОНЕ ЗАСЛУЖЕНО!

  АЗ КАТО ВОЕНЕН СЪЩО ГИ МРАЗЯ- Ч€РВ€НИ БАРДАЦИ!

  ПО-ЗДРАВ ЗА АГЕНТ ИВАН( ШК€МБ€-"войводата")


 24. #24
  XR4R 28 юли 2020, 21:08
   
  10
   
  6

  Отговор на коментар: #21

  А! Лекарите да не стачкуват? Бързо! Бързо, докато не са те спипали прерови Вики-то:

  "Западен военен окръг (щаб в Санкт Петербург)

  части и съединения на окръжно подчинение
  Сухопътни войски:
  части и съединения на окръжно подчинение
  1-ва Гвардейска танкова червенознаменна армия (Одинцово, Московска област)
  6-а Общовойскова червенознаменна армия (Санкт Петербург)
  20-а Гвардейска общовойскова червенознаменна армия (Воронеж)
  Въздушнокосмически сили:
  6-а Ленинградска червенознаменна армия на ВВС и ПВО (Санкт Петербург)
  Военноморски флот:
  Двукратно червенознаменен Балтийски флот"

  Ама то за изтрещело ЗКПЧ, като тебе, тия неща не са важни.

  Мунчо, знам, че си посинял от комунистическа злоба, но от тебе вече НИЩО не зависи.Единствено можеш да си псуваш по форумите. България Е в НАТО и там ще си остане.А ти си псувай...

 25. #25
  UCK 28 юли 2020, 21:10
   
  8
   
  7

  Отговор на коментар: #21

  ефраиме евал съм теби,макя ти и татарските ти бракя.
  казвай къдя си сиким!

 26. #26
  KOREKTOR 1 28 юли 2020, 21:35
   
  6
   
  10

  ЗА #24 XR4R

  ДЕБИЛ ИДИОТСКИ БЕЗМОЗЪЧЕН,

  ДА ТЕ ОБРАЗОВАМ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ТЪПАКО БЕЗМОЗЪЧЕН ,

  БЕЗМОЗЪЧЕН ОЩЕ НЕУК И НЕКАДЪРЕН.

  ТОЛКОВА СИ ТЪП , НЕУК , НЕКАДЪРЕН, НЕГРАМОТЕН И БЕЗМОЗЪЧЕН , ЧЕ ДАЖЕ НЕ

  МОЖЕШ ДА ПРОУМЕЕШ , ЧЕ С ТОЗИ СИ ЦИТАТ ОТ УИКИПЕДИЯТА КАТЕГОРИЧНО И

  БЕЗМЕТЕЖНО ОПРОЕРГАВАШ САМ СЕБЕ

 27. #27
  Проф. Александър Цанковъ 29 юли 2020, 08:41
   
  8
   
  7

  Отговор на коментар: #26

  Русо-сифилистичен съсел,майка ти комунистическа руска свиня да е.а ,да се извини задето е родила изрод като теб .
  Спасението е избиването ви до девето коляно!!!!

 28. #28
  Анализатор 29 юли 2020, 08:51
   
  7
   
  6

  @Борей
  Като знаеш всико отговори ми на въпросите
  Кой ще създаде ваксината ти която ще избие населенето на земята?
  Как тази ваксина ще стигне до целия свят, примерно Иран, КНДР или те са превидени да останат единствени на земята ?!?
  Защо и Русия и Китай и Иран не отричат опасността от вируса ?

  Идийотщината , че наколко годишна ядрена зима няма да затрие човечество няма да коментирам.
  Писах ти и преди ако толкова искаш да громиш САЩ запиши се в иранската армия, те всекидневно ги громят

 29. #29
  Borei 29 юли 2020, 10:14
   
  3
   
  7

  Отговор на коментар: #28

  "Кой ще създаде ваксината ти която ще избие населенето на земята?"
  По принцип англо-саксонските фарма-гиганти!

  Виж, този се е постарал да извади доста взаимовръзки между компаниите на Запад и в САЩ, които се занимават сега с тези "ваксини"! И виж от кога са започнали по време? От кога са имали тези планове за карантини по този начин, държавни планове в САЩ и т.н...
  Има цитирани много документи и са показани отделните връзки на фирми и хора....  А това долу е за какъв тип "ваксина" става въпрос:

  Deep State Exposed®
  @DeepStateExpose 23h
  RETWEET Gates is telling us - straight - the vaccine will alter our RNA & DNA with "nano-tech"!!!

  https://twitter.com/i/status/1288010621058011136

  След голямата издънка на всичките "лидери" по света, вече няма съмнение, че всичките работят заедно! Пример, Русия си разработва сама някакви "ваксини", НО те ще бъдат съобразени и договорени с другите в САЩ и в Западна Европа. Какви да са!!!

  "Как тази ваксина ще стигне до целия свят, примерно Иран, КНДР"?? - тези ако не се "ваксинират" по желание на правителствата им, ще ги убият с война, след като другите са "ваксинирани" вече.

  "Защо и Русия и Китай и Иран не отричат опасността от вируса ?" Защото имат работа с хора, умни, образовани... Колко вирусолози, епидемиолози, професори, доктори на науки и изобщо много от тях не са дебили. Такова твърдение на властите им дава някаква заблуда, че "власта разбира, какво прави" и "няма лоши намерения". Макар, че вече изключително много лекари се възмутиха, срещу цялата тази история и в Италия и в Русия и в България. Това са хора, които знаят, какво е епидемия, какво е ваксина и кога има смисъл от нея и колко време, какви тестове и т.н.. се правят... Не може за няколко месеца да се направи нормална и най-вече БЕЗОПАСНА ваксина. Просто физически не е възможно. Или тези, които твърдят, че имат, са започнали да я разработват преди години? Тогава какво? Знаели са за тази "пандемия" преди години и точно от този вирус???


  "Идийотщината , че наколко годишна ядрена зима няма да затрие човечество няма да коментирам."

  Тука мога само да ти отговоря с един цитат на Путин: " А за какво ни е на нас свят, в който я няма Русия"?
  В нашият случай: България

  Ако някакви си психопати са решили да те убият тебе, жена ти, децата ти, цялата ти страна, за какво да ги оставим тогава тях, да живеят без нас? А и те нямат право, просто така да ни отстранят! Кои са те? Да не са Богове? Ако те са решили да ни премахнат, нека и те да пукнат или поне да знаят, че има такъв вариант! Тогава ще се замислят, че не е правилно това, което са решили за тебе и твоята страна!!
  И ако са те "ваксинирали" тези психопати с техните идиотски представи за света, то какво да ти пука вече, ще има или няма да има "ядрена зима"? Ти вече с всичките ти деца, роднини, и т.н.. вече сте обречени???
  Поне и тези да захапят дървото!!!

  "...ако толкова искаш да громиш САЩ запиши се в иранската армия..."
  САЩ, като страна са опасни, понеже там управляват ненормалници. Няма смисъл да се стреля днес и не винаги грубата сила е успешна във войната! СССР и Варшавският договор бяха военно по-силни от Натото, но загубиха войната, нали? СССР се разпадна! Защо? Защото другите я спечелиха с помоща на пропагандата! Ако хората са убедени в нещо, то няма нужда да ги принуждаваш. Те сами ще се съгласят! Помниш ли, имаше станции "Радио Свободна Европа"? Е, след като падна "Берлинската стена", ги закриха :)!!! Ние от Източна Европа сами се втурнахме с отворени обятия на Запад :)!!! Е, за какво да стрелят по нас и да ни превземат??? И сега е така! Ако ти знаеш, че има опасност да те убият с това, то ти няма да се съгласиш, някакви си, "уж избирани" да ти слагат каквото и да е в тялото!!! А още по-малко ще се съгласиш да подадеш малката ръчичка на детенцето ти, да го убият някакви психично болни!!!
  Освен ако не си дълбоко заблуден?

  Ето, ти сега започваш да разбираш, че над главата ти виси голяма опасност! Има вече доста факти, които не можеш да отречеш. И онези доктори, професори, лекари и т.н.. които ти показах от Германия, Австрия, Италия, Русия, България....не са прости хора, те се занимават с епидемии и вируси, такива заболявания цял живот... Защо да се изправят срещу държавните органи и да лъжат? И има и опасност да си загубят работата, но го правят! Защо? Ето и нашият уважаван доц. Мънгаров! Той "по-меко" критикува, но си казва, че е безумие, това което става сега... Някакви щабове, забрани, маски.... За вирус, за който няма необходимите факти, да е причинил реална епидемия!!! Защо тогава са всичките тези идиотщини? Има друга цел! Но каква е? Само да се продадат ваксини ли? Някои да изкарат милиарди ли? Или какво друго?

  Ако сляпо вярваш на други, може и да им станеш жертва! За това изгледай тези неща, които съм ти пратил! И си образувай след това сам мнение за всичко!

 30. #30
  KOREKTOR 1 29 юли 2020, 10:27
   
  6
   
  7

  ЗА #27 Проф. Александър Цанковъ


  КОГАТО ВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ КОЗЯШКИ ГОВЕДАРСКИ ПОДЛОГИ ТРОЛОВЕ БЕЗРОДНИ

  СА В НЕВИДЕНИЕ , НОКАУТ , БЕЗИЗХОДИЦА И ИЗПАДНАЛИ В НЕВМИНЯЕМО

  СЪСТОЯНИЕ , КРЕТЕНСКИ ДЕБИЛЕН ДЕЛИРИУМ И БЕЗПОМОЩНОСТ МОЗЪЧНА И

  УМСТВЕНА ТО НА АМБРАЗУРАТА ПОСТАВЯТ

  НАЙ-ТЪПИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЪПАЦИ,

  НАЙ-ОПРОСТАЧЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ ,

  НАЙ-ДЕБИЛНИЯ ОТ ВСИЧКИ ДЕБИЛИ ,

  НАЙ-НАЙ ОТ ВСИЧКИ НАЙ-НАЙ ЛАЙНА


  Проф. Александър Цанковъ

 31. #31
  Анализатор 29 юли 2020, 11:04
   
  6
   
  7

  @Борей
  Отговорите ти са меко казано нелогични.
  1. Ядрен апокалипсис, може да има победител, --> не може ама по-добре да измрем щото евентуално "лошите" искат да ни изтребят ?!?

  2. Лошите управляват целия свят, ама добрите руснаци управлявани от лошия /добрия Путин ще заличат САЩ ?!?

  3. Ваксината. Все още няма ваксина тепърва започват масовите изпитания на няколко фирми /института, дали ще са успешни не е ясно, като не е ясно какъв имунитет ще създава и дали ще има странични ефекти.
  Но теб и домочадиото вече те ваксинираха

  4. Някой в интернет казал че няма вирус, бил хабилитиран. Като се поразровиш се оказва, че или че не е казал това което се твъди в клипа или думите са му извадени от контекста или е порения конспиратор.
  Особенно в началото доста хора подцениха вируса и видяхме какво се случи в северна Италия, Испания, САЩ, Бразилия, Англия Китай.
  Иначе мога да ти извадя "научни" твърдения за каквото искаш в интенет от плоската земя до кемтрайлс и страшната 5G мрежа и илюминати....

  + обичйните ти лъжи
  Ето ти "закритото" радио свободна Европа
  https://www.rferl.org/

 32. #32
  Borei 29 юли 2020, 11:38
   
  4
   
  6

  Отговор на коментар: #31
  Виж, вярвай в каквото си искаш!

  Радио Свободна Европа, едва ли го слуша някой днеска :)?? Може да си го има, колкото си иска, но нали виждаш, кои са на първо място горе в поредицата им?

  Имах в предвид Чехия, когато казах, че е "закрито". Една добра позната работеше там и остана безработна тогава... Но също и предаванията за Източна Германия например :)!!! Къде са?
  Говореха, говореха... докато падна стената там...

  Кои сега са на първо място?
  Русия, Кавказките страни, Иран, Пкаистан,... НО и нас, Балканите, бившите Югославски републики... В тези страни не са "победили напълно", за това продължават да ни облъчват! Където смятат, че още трябва, ще продължават да лъжат!
  НО, виж какво е останало от "Източна Европа"? Само Белорусия и Украйна? Къде са Словения, Чехия, Полша, Унгария...????
  Бюджета им се намали, в сравнение с тогавашната пропаганда....

  Нали ти казвам: Аз лъжа, нямам си друга раборта, да се опитвам, да те спасявам тука :)??? Не ми вярвай, проверявай си сам, ако не те мързи и знаеш 5-6 езика, поне добре английски, руски и немски?

  Повярвай на шушумигите в САЩ, на Тиквите и си сложи ваксината да умреш, а те да останат, след тебе.. Все ми е едно! И ще убиеш всичките ти деца, жена, внуци, ако имаш и си пенсия :)... А мне, всё ровно!!! Всеки сам си определя съдбата! Опитах се да ти кажа, какво става сега, но щом на тебе, твоят живот ти е все едно, защо на мене да ми пука за тебе???? Повече не мога да ти покажа факти, от това, което има!

  Мога да ти кажа, че големите телекомуникационни компании, купуват "анализи" от професори, които "доказват", че радиовълните с много висока честота не са вредни за здравето! Не са, не са... НО, истината е, до сега няма дългосрочни анализи, които да са обхванали голямо количество "облъчени" хора!!! И тези "заключения" са подплатени с много пари, за да няма бунтове на хората, че на покривите им има антени, които ден и нощ излъчват Гигахерци във ватове и киловати... То скоро ще се разбере, дали е било вредно :)??? Вече от 90-те години има мобилни комуникации и вече може да се съберат достатъчно данни за това...
  НО и облъчването не е било през времето едно и също. От началото беше по-малко, но се засилва все повече и повече вече...


  И виж това при 10:52 мин, какво казва тука един брадат :)? "...Нито Путин, нито Обама (тогава, днес Тръмп и нашите "лидери" :) ))! не го интересуват..." ВСИЧКИ, ЦЯЛ СВЯТ СЕ УПРАВЛЯВАЛ БИЛ ОТ ИЗРАЕЛ????? Може и този да лъже? Не знам, но без да им пречи никой, стрелят всеки ден, я по Иран, я по Сирия и руските ПВО/ПРО системи там, не им пречат??? "Свободна воля имали сама те"???? А ти нямаш???

  Гледай и се чуди :)!!!

  От 10:52 мин е интересно само изказването на този....

  Пък ти си вярвай, каквото си искаш! Имаш ли свободна воля или носиш още маските :)???

 33. #33
  Проф. Александър Цанковъ 29 юли 2020, 11:50
   
  7
   
  7

  Отговор на коментар: #30

  МАЛКО ВРЕМЕ не стигна на Жандармерийските и Войсковите ” ЛОВНИ РОТИ ” / дружини / , на ” Шпицкомандите ” и на четите на ВМРО в ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ – да отрежат главите на цялата Комунистическо – каскетаджийско – цървулска пасмина …….спасиха ги Съветските памуклийки на 9.Септември.1944 г. ! Ако бяха довършили благородната си работа , сега нямаше да го има и Червеното котило на Червените каскети , като тази Червена отрепка – KOREKTOR 1 – закоравяло комунистче , което трябва публично на бъде екзекутирано — обесено на площад ” Александър Батенберг ” ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛАТА ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ …… !

 34. #34
  KOREKTOR 1 29 юли 2020, 12:12
   
  7
   
  7

  ЗА #33 Проф. Александър Цанковъ


  КОГАТО ВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ КОЗЯШКИ ГОВЕДАРСКИ ПОДЛОГИ ТРОЛОВЕ БЕЗРОДНИ

  СА В НЕВИДЕНИЕ , НОКАУТ , БЕЗИЗХОДИЦА И ИЗПАДНАЛИ В НЕВМИНЯЕМО

  СЪСТОЯНИЕ , КРЕТЕНСКИ ДЕБИЛЕН ДЕЛИРИУМ И БЕЗПОМОЩНОСТ МОЗЪЧНА И

  УМСТВЕНА ТО НА АМБРАЗУРАТА ПОСТАВЯТ

  НАЙ-ТЪПИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЪПАЦИ,

  НАЙ-ОПРОСТАЧЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ ,

  НАЙ-ДЕБИЛНИЯ ОТ ВСИЧКИ ДЕБИЛИ ,

  НАЙ-НАЙ ОТ ВСИЧКИ НАЙ-НАЙ ЛАЙНА


  ЕБИ СИ МАЙКАТА ГАДИНО ФАШИСТКА !

  СМЪРТ НА ТЕБЕ И ФАШИЗМА ПРОСТАКО.

  И КАТО ТЕ ОСМЪРТИМ , ДАНО НАИСТИНА ДА ИМА АД , ТАМ ДА СЕ МЪЧИШ В МЪКИ

  АДСКИ И БЕЗСПИРНИ.

  ОТ МЪКИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ МЪРШО ФАШИСТКА ДА ЕБА ТВОЙТА МАМА.

 35. #35
  Проф. Александър Цанковъ 29 юли 2020, 14:16
   
  10
   
  9

  Отговор на коментар: #34

  Ето така правилно са се разправяли НАШИТЕ ГЕРОИЧНИ ДЕДИ, с болшевишките предатели и родоотстъпници....!!!!! СЛАВА ЗА ГЕН. ИВАН ВЪЛКОВ, СЛАВА ЗА К-Н ИВАН ХАРЛАКОВ ЗА ВАНЧЕ МИХАИЛОВ......
  Рано или късно ще дойде реда и на сегашните червени мекерета, ще дойде време и за твоята глава : KOREKTOR 1 !!!


  "Спечелелият търга /наддал с най- голяма сума за отрязаната партизанска глава/, вдигал тост за Царя, Отечеството, германските съюзници, като чашата, с която се вдигал тоста била държана с дясната ръка, а партизанската глава с лявата. Произнасяли се традиционните речи за борба срещу международният болшевизъм, като се изразявало задоволство за постиганите временни успехи у нас при ликвидирането на болшевишките агенти в България и дори на цели техни диверсионни структури. Давали се обещания за безпощадно преследване и ликвидиране на партизанските формирования. Докато траел пира партизанските глави били подреждани, ако не на кръчмарският тезгях, то на лавици, первази, разположени близо до пируващите. Те били един вид неми свидетели на пиршеството в "тяхна чест".

 36. #36
  KOREKTOR 1 29 юли 2020, 16:16
   
  8
   
  9

  ПРЕСЛАВЕ БЕ ,

  ТЪПАНАРИНО ПСЕВДОПАТРИОТИЧЕН,

  ТОЛЕРИРАНЕТО И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ОТЯВЛЕНА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА НЕ Е ЛИ НАКАЗУЕМО ПО ЗАКОНИТЕ НА

  РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ?

  НЕ ПОДЛЕЖАТ ЛИ НА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ ТЕЗИ , КОИТО ПРОПАГАНДИРАТ И РАЗПРОСРАНЯВАТ А СЪЩО ТАКА ТЕЗИ,

  КОИТО ДАВАТ ТРИБУНА И ВЪЗМОЖНОСТБ ЗА ТОЛЕРИРАНЕТО И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ОТЯВЛЕНА ФАШИСТКА

  ПРОПАГАНДА.

  ПРЕСЛАВЕ БЕ ,

  ТИ ФАШИСТ ЛИ СИ ?

 37. #37
  КОREKTOR 29 юли 2020, 16:19
   
  9
   
  6

  ЗА #35 Проф. Александър Цанковъ


  КОГАТО ВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ КОЗЯШКИ ГОВЕДАРСКИ ПОДЛОГИ ТРОЛОВЕ БЕЗРОДНИ

  СА В НЕВИДЕНИЕ , НОКАУТ , БЕЗИЗХОДИЦА И ИЗПАДНАЛИ В НЕВМИНЯЕМО

  СЪСТОЯНИЕ , КРЕТЕНСКИ ДЕБИЛЕН ДЕЛИРИУМ И БЕЗПОМОЩНОСТ МОЗЪЧНА И

  УМСТВЕНА ТО НА АМБРАЗУРАТА ПОСТАВЯТ

  НАЙ-ТЪПИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЪПАЦИ,

  НАЙ-ОПРОСТАЧЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ ,

  НАЙ-ДЕБИЛНИЯ ОТ ВСИЧКИ ДЕБИЛИ ,

  НАЙ-НАЙ ОТ ВСИЧКИ НАЙ-НАЙ ЛАЙНА


  ЕБИ СИ МАЙКАТА ГАДИНО ФАШИСТКА !

  СМЪРТ НА ТЕБЕ И ФАШИЗМА ПРОСТАКО.

  И КАТО ТЕ ОСМЪРТИМ , ДАНО НАИСТИНА ДА ИМА АД , ТАМ ДА СЕ МЪЧИШ В МЪКИ

  АДСКИ И БЕЗСПИРНИ.

  ОТ МЪКИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ МЪРШО ФАШИСТКА ДА ЕБА ТВОЙТА МАМА.

 38. #38
  UCK 29 юли 2020, 18:55
   
  5
   
  7

  Отговор на коментар: #37

  ефраиме къдя са крииш маймунке мрсна?

 39. #39
  KOREKTOR 1 30 юли 2020, 21:01
   
  5
   
  6

  ПРЕСЛАВЕ БЕ ,

  ТЪПАНАРИНО ПСЕВДОПАТРИОТИЧЕН,

  ТИ ЛИ ЦЪКАШ ПАЛЧЕТА НАВИРЕНИ НА ГАДНАТА ФАШАГА "Проф. Александър Цанковъ" ?

 40. #40
  UCK 01 авг 2020, 20:52
   
  1
   
  2

  Отговор на коментар: #39

  мръвкоооооооо!
  тц "професура" ако имаш хубаво,танинесто,гъсто като КРЪВ вино
  хош гелдин като го сготвя помака

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка