ИЗВЪНРЕДНО: Русия блокира всички морски и въздушни подходи към Крим - какво се случва? /КАРТА/

Pan.bg 19 сеп 2020 | 18:23 views (11158) commentaries(4)
img
pan.bg

Всички подходи от Черно море към Крим бяха напълно блокирани.

Преди няколко часа стана известно, че черноморското крайбрежие на Крим е напълно блокирано за преминаване на кораби и авиация. Тези действия от страна на руската армия се оказаха много неочаквани, но което е много по-забележително, има информация, че това може да се дължи на планирани провокации от държави членове на НАТО.

Съдейки по наличните данни, всички подходи са напълно блокирани и редица източници са дали на тази защита името на „новата линия на Манерхайм“.

image

„В изпълнение на днешните указания на уважавания ръководител - началник на Главното управление на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ генерал-полковник С. Рудски, относно недопустимостта на по-нататъшното ескалиране на военната обстановка край Крим и Черноморското крайбрежие на Кавказ от страна на НАТО, плановиците на Черноморския флот и Южния военен окръг вече са предприели редица мерки за по-добро разбиране на остротата на момента от самото НАТО.

Те „изградиха“ с организационните и предупредителните инструменти, с които разполагат нова „линия на Манерхайм“ с гаранция, че никой не може да се приближи или да проникне в нея до 3 октомври. Който има планирана ваканция за третата декада на септември в Ялта или Геленджик, може спокойно да отиде там "- информира Telegram-общността "Оперативная линия".

Официални коментари по този въпрос няма, но очевидно ситуацията в отношенията между Русия и страните от НАТО се е влошила много силно, особено след като Министерството на отбраната на РФ по-рано беше излязло с инициатива за нападение на кораби, които се приближават до руските териториални води, въпреки че те не нарушават държавата граница.

Източник: avia.pro Снимки: avia.pro

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  F.KOSTOV 19 сеп 2020, 19:18
   
  7
   
  91

  Линията Манерхайм е пробита от руските свини за около 3 месеца. Новата линия Манерхайм ще бъде пробита за много по кратко време. Русия нищо не може да блокира, защото ако иска НАТО може да разблокира за отрицателно време, това което Русия се опитва да блокира.

 2. #2
  САМО НАПРЕД 19 сеп 2020, 22:05
   
  39
   
  6

  Отговор на коментар: #1

  Fакън ко$тOFF ,ОТНОВО ти БЛОКИРА ВИБРАТОРЪТ И пилешкият "мозък"!

  САМО ТРЕПАНЕ ЗА нато-ДЖ€НДЪРИ като Fакън ко$тOFF!

 3. #3
  Георги_Ковачев 20 сеп 2020, 10:48
   
  31
   
  3

  Ако показаната разстановка на картите е вярна, прави впечатление, че руснаците доста ефективно блокират каквото е останало от украинския ВМФ по пристанищата му.

  Предполагам, че това минава за доста сдържан отговор на магарията, която направиха украинците по-рано тая седмица с руския танкер.

 4. #4
  Кукуруз 20 сеп 2020, 22:14
   
  11
   
  2

  Отговор на коментар: #1 А американските крави ще рупат водорасли барем три години пред блокадата и ще подвият опашки под осрани кълки... ама нейсе... живейте костов, в заблуждение.

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка