БЪЛГАРСКИЯТ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ ПОИСКА: НЕЗАБАВНО ИЗВАЖДАНЕ НА РУСКИТЕ И СЪВЕТСКИТЕ ОРЪЖИЯ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ ТВ В ЕС!

Pan.bg 25 яну 2021 | 13:05 views (5612) commentaries(13)
img
ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЗАВИСИМОСТИТЕ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ :

1. В аварийно кратък срок България да сведе контактите с РФ до възможния минимум за санитарен период от 10-12 години.
2. След като РФ наруши статута на ООН и присвои чужди територии, следва да бъде изключена от ООН, както през 1940 г. СССР е изключен от Обществото на народите заради агресията срещу Финландия.
3. Изключване на РФ от платежната система Swift и запор на банковите сметки на престъпните й компании. Оповестяване на паричните банкови сметки на Путин и на Путиновата олигархия.
4. Ускорена диверсификация на енергийните източници на България.
5. Спешно изваждане от състава на Въоръжените сили на всички съветски/руски оръжейни системи и техника, чрез които РФ осъществява икономически, разузнавателен и идеологически натиск върху бойния потенциал, морално-психологическото състояние и мотивацията на командния и личния състав на БА.
6. Тотално ембарго върху руски технологии и стоки. Да бъде прекратен вносът от Русия. Никакви нови договори с РФ при стриктно спазване на вече сключените.
7. Спиране излъчването на всички руски телевизионни и радиоканали на територията на ЕС. Обща европейска позиция срещу руската пропаганда, а не самостоятелни и разнопосочни ходове, предимно на източноевропейските държави.
8. Отнемане правото на достъп в България и в ЕС на руски политически емисари и агенти на сталинските тайни служби като Решетников, Дугин и др. Путинови глашатаи.
9. Културна изолация на Путинова Русия.
10. Пререгистрация с последваща забрана на всички НПО, свързани с хибридната агресия на РФ срещу България. Изпълнителната власт да посочи, а прокуратурата и съдът да осъществят справедливо правораздаване спрямо лица и организации, подчинени на външни сили и ерозиращи националната сигурност на българската държава.
11. Прецизна и честна дерусификация на българския обществен живот. Преименуване на селища, улици, учебни заведения, местности и др. обекти, носещи имената на откровени българомразци и национални предатели като граф Игнатиев, Иван Аксаков, Радко Димитриев, ген. Вл. Заимов, Никола Вапцаров и др.
12. Преместване, снемане или унищожаване на всякакви символи на античовешкия сталински болшевизъм (паметници, плочи, „братски” могили и др. тотеми на „червената” армия, знаци и намеци за „подводничари”, „парашутисти”, „партизани” и др. съветски терористи)"

Предложение на капитан I ранг о.р. Васил Данов,
член на Атлантическия съвет на България
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 13

 1. #1
  ТТ 25 яну 2021, 13:16
   
  112
   
  14

  Този да не е изтърван от Карлуково.

 2. #2
  d.stavrev 25 яну 2021, 13:17
   
  71
   
  11

  Един достоен възпитаник на Лвовското висше-политическо училище на СССР за ЗКПЧ-та!

 3. #3
  desh 25 яну 2021, 13:32
   
  86
   
  11

  Въпросния дЪнов е просто изтрещяла, долнопробна кучка на ЦРУ и като такава следва да му се потърси отговорност за кого работи, щото видно не е за България.
  Целия им "съвет" на тия лумпени е маша на същите мръсници, които запалиха Украйна!
  В този ред на мисли е редно тоя "съвет" на лумпени и продажници да бъде забранен, а член-миндилите разследвани!
  То вече е ясно че ги влече украинския сценарий!
  Даже прозира връзката им с опулената русофобка Нюланд!
  Върнаха я в играта и тези лумпени веднага се активираха!
  Чудя се защо въобще се тиражира злобния вой на тия мекерета!
  А и въпросния "к-н I р. о.р....." му вижте биографията. От настървен комунист, "еволюирал" в настървен русофоб. Вегетира помияра, лае за който плаща.

 4. #4
  F.KOSTOV 25 яну 2021, 13:48
   
  37
   
  15

  За съжаление няма как използването на съветско въоръжение веднага да бъде отпадне от раз. Не трябва да се изпада в крайности, когато се говори по тези теми, защото, за да отпадне съветското въоръжение трябва да се замени веднага с ново натовско, а това е невъзможно. Ще видим как ще се развие проекта за новите бойни машини. Има притеснителни сигнали и новини. Анти народното събрание - сбирщина веднага трябва да отпусне повече пари и една от двете оферти да се приеме след допълнителните изпитания на машините. Що се отнася до търговията с Русия имаме огромен търговски дефицит и дисбаланс. За нас изнасят главно нефт и природен газ. Ние за тях почти нищо. Причините са дълбоки и изискват задълбочен анализ.

 5. #5
  Конбрети 25 яну 2021, 13:50
   
  86
   
  11

  По голям идиотизъм не бях чел..

 6. #6
  Торо 25 яну 2021, 13:55
   
  63
   
  11

  Заглавието е трепач!
  Мозъчните полюции на някой си, от някакъв си съвет ,представени като ултиматум на общо събрание на ООН.
  Ами аз да се изтъпаня с камуфлажа на общо събрание на етажната собственост и да кажа ,че плащането на асансьора е изискване от НАТО?
  Колкото това ще хване , толкова и на морския дивотиите.

 7. #7
  Душман 25 яну 2021, 15:59
   
  9
   
  66

  Всички комуноидо-русороби - като един - на барикадата.......

 8. #8
  гост 25 яну 2021, 16:19
   
  61
   
  9

  Помиярите от тази долна НПО отдавна вият като умрели псета срещу всичко качествено като въоръжение в БА.
  Талибани като шамандуров (Шаламанов) и побъркани дебили като изродът Паси продължават с антибългарската и анти-БА реторика, само и само да им се даде възможност да оближат някой краварски задник.
  В нормална държава с нормални власти цялата тази сган отдавна щяха да се намират на достойно място - стая с карирано небе, 2х2 метра.

 9. #9
  Ами 25 яну 2021, 16:53
   
  44
   
  8

  Отговор на коментар: #7 Ами направете го всичко, точка по точка и в най–кратки срокове бе Душманино! Ако може още утре!!! И на кого ще накривиш ,,Капата"? Аз гледам руски политолози и анализатори, и се радвам когато на два–три месеца споменат България(окайват ни)!!! Както казва F.Kostov по–горе ние не изнасяме в Русия почти нищо. Купилите си жилища по морето руснаци ги продават! Така ако един ден (не дай боже ) им се наложи да пратят някоя ракета към нас, няма да загинат руски граждани! Чудя се на Господ защо му са дебилни същества като теб и автора на тоя дрискоч? Може би за разнообразие, колорит???

 10. #10
  IBRA 25 яну 2021, 17:04
   
  58
   
  10

  ТОЗИ Е ИЗРОД,КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ данов,РУСИЯ НИ ОСВОБОДИ ОТ 500 ГОДИШНО ИГО,А ТВОИТЕ ХОРА НИ БОМБАНДИРАХА КАТО НЕВИДЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,ТАКА ЧЕ ХОДИ СЕ ЗАКОПАЙ НЯКЪДЕ.

 11. #11
  САМО НАПРЕД 25 яну 2021, 18:31
   
  21
   
  8

  Отговор на коментар: #7

  ти КОП€ЛДАКО Н€ $АМО $И Душман,
  А ПРОДАЖ€Н нато -ДЖ€НДЪР В Г*ЗА €*АН!
  (И В У$ТАТА,И В У$ТАТА)

 12. #12
  THUNDER 25 яну 2021, 19:55
   
  41
   
  2

  Даже Костов се въздържал от псувни, и е изразил далеч по-компетентно мнение.

  Видно някой не си пие хпаченцата, туй ще е, да се подмажем на новата администрация на чичи Байдън. Па може да отпусне някой транш за джобни.

  Другата ми версия е че Паситката вече е договорил на кой да продаде ремонтираните Су 25. Шекели, шекели да има ...

 13. #13
  THUNDER 25 яну 2021, 20:04
   
  26
   
  3

  А уууу капитан I ранг о.р. Васил Данов изоставате, изоставате от тренда.

  Я вижте какво прочетох току що.

  Джо Байдън отмени забраната транссексуални да постъпват във въоръжените сили.

  През 2016 г. тогавашният президент демократ Барак Хюсеин Обама разреши на транссексуалните лица да служат открито във въоръжените сили и да получават медицински грижи за смяна на пола


Напиши коментар

Задължителни полета*

General Dynamics European Land Systems

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка