/СНИМКА/: Турски военни преминаха границата на Армения - точният им брой не е известен

Pan.bg 13 юни 2021 | 18:26 views (2000) commentaries(0)
img
pan.bg

Турски сили са забелязани в Армения.

След като на територията на Армения бяха разположени около хиляда азербайджански войници, нарушаващи арменската граница от страна на Азербайджан, стана известно за присъствието и на турски войски в този регион. И така, преди няколко часа бяха публикувани снимки, които заснеха войник от турската армия, за което свидетелства съответната емблема на турските въоръжени сили.

image

На представената снимка, направена в устройство за наблюдение, всъщност можете да видите войник с емблемата на турските въоръжени сили. Баку все още не е дал коментари по този въпрос, но очевидно Турция и Азербайджан наистина обмислят окупацията на част от територията на Армения, за да получат достъп до Нахичеван и в резултат на това директна връзка на Турция с основната част на Азербайджан.

Към момента броят на турските военнослужещи, които са разположени в Армения, остава неизвестен, но това не е първият път, когато през азербайджанската граница турските военни влизат на територията на Армения - според различни оценки, говорим за около няколко десетки турски военни, въпреки че официални коментари от страна на Анкара по този въпрос няма.

Източник: avia.pro Снимка: avia.pro

Превод и редакция: pan.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка