Автомобилната школа в Русе отбеляза половинвековен юбилей

Pan.bg 01 окт 2013 | 14:54 views (2798) commentaries(0)
img © Военно формирование 32420 – Русе
радио Русе

Автомобилната школа в Русе отбеляза своя 50-годишен юбилей на днешния 27 септември. По повод празника във военно формирование 32420 – Русе бе организирано тържество и Ден на отворените врати.
Командирът на поделението подполковник Петко Димов разказа за дейността на школата, която тази година е обучила 16 000-я си курсант. Димов подчерта, че благодарение на качеството на обучение поделението се е утвърдило като водещ център за подготовка на водачи и логистични специалисти в българската армия.

image

От името на областния управител на област Русе Венцислав Калчев поздравителен адрес прочете и поднесе гл. секретар Симеон Иванов. В него Калчев изказва своята признателност към служителите във военно формирование 32420 и благодари за професионализма и отговорността, с които изпълняват служебните си задължения. „Благодаря за подкрепата, която винаги сте оказвали при овладяване на кризисни ситуации в област Русе. Това несъмнено Ви отрежда специално място в сърцата и мислите на хората, получили Вашата навременна помощ”, пише още в поздравлението.
Поздравителни адреси поднесоха още Община Русе, Центърът за подготовка на специалисти в гр. Сливен, Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. Русе и др.
За постигнати високи резултати, проявен висок професионализъм и отговорност при изпълнение на служебните задължения с грамоти бяха отличени военнослужещи във формированието.
В края на церемонията подполковник Димов връчи удостоверения за успешно завършване на поредния курс за водачи, превозващи опасни товари (АДР).


image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка