/АТРАКТИВНО ВИДЕО/: Уникално шоу и трикове, които не могат да се повтарят повече от 70 години

Pan.bg 26 ное 2020 | 10:14 views (1113) commentaries(0)
img
pan.bg

Сестрите Рос - три сестри, които се изявяват под псевдонимите Аги, Елмира и Маги с фамилията Рос през 1944 г. участват в музикалния видеоклип към мюзикъла „Broadway Beats“.

В единственото видео с участието на момичетата можете да видите колко талантливи са сестрите.

Изпълнението им започва с проста песен за картофена салата. Момичетата весело си тананикат думите, усмихват се и танцуват. Но след като завършат последния стих, те започват да правят неща, които никой не може да повтори досега. Сестрите Рос имаха много гъвкаво тяло, добре тренирани мускули и невероятно разтежение.

Най-голямата от сестрите, Бетси, се омъжи на 21 години, съпругът й беше танцьор, така че те започнаха да работят заедно. Щастието не продължило дълго. Както се оказа, съпругът на Бетси имал шизофрения. Пристрастяването към алкохола влошава болестта, по време на един от пристъпите той я убива.

За средната сестра Вики е известно, че тя се е омъжила на 23 години за актьор, 12 години по-възрастен от нея. След 9 години брак Вики остана вдовица с две деца.

Най-малката, Дикси, се омъжила на 19, но починала на 34. От какво е починала е неизвестно.Източник: ru.sputnik.md Снимка: cdn1.img.sputnik.md

Превод и редакция: pan.бг

Видео: Facebook / Александр Зарубин
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*