Честит празник на психолозите във Въоръжените сили!

Pan.bg 05 апр 2021 | 07:23 views (440) commentaries(0)
img pan.bg
Източник: Otbrana.com


От Военна Академия поздравяват преподавателите от катедра „Психология и лидерство“ с началник полковник проф. д.пс.н. Георги Карастоянов. Вземайки пример от тях, си позволяваме да честитим празника на всички психолози във Въоръжените сили и да им пожелаем да се радват на съществен принос в работата с хората с пагони.


На 4 април психолозите в България отбелязват своя професионален празник. Денят на психолога се чества от 1995. Военна Академия честити професионалния празник на психолозите - преподавателите от катедра „Психология и лидерство“ с началник полковник проф. д.пс.н. Георги Карастоянов и на студентите от магистърската програма „Психология в сигурността и отбраната“ във Факултет „Национална сигурност и отбрана“, научаваме от учебното заведение. В тези месеци на изпитание за нацията ни, психолозите със слово и сърце откликват на потребността на обществото от подкрепа, от вяра и надежда за живот, от разум и мъдрост, от утеха, се посочва в поздравлението. И пожеланията към психолозите в академията са: „Бъдете здрави, все така устойчиви срещу житейските несгоди, всеотдайни и сплотени в името на човека!Благодарим Ви за всичко, което правите за хората!“

Вземайки пример от Военна академия, си позволяваме да честитим празника на всички психолози във Въоръжените сили и да им пожелаем да се радват на съществен принос в работата с хората с пагони.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка