Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/bs1.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Бригаден генерал Ненов ще присъства на „Black Sea Rotational Force -11”

Pan.bg 09 сеп 2011 | 21:17 views (1712) commentaries(0)
image" alt="img" /> Бригаден генерал Ненов ще присъства на „Black Sea Rotational Force -11”

Министерство на отбраната

Заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Нейко Ненов ще присъства на 12 септември 2011 г. в Деня за високопоставени гости на съвместната подготовка „Black Sea Rotational Force -11”, която се провежда в базата „Михаил Когълничану” - Румъния. Визитата е по покана на командващия силите на Морската пехота на САЩ в Европа генерал-лейтенант Денис Хеджлик. Във ВИП деня ще участва и началникът на отдел „Съвместни съоръжения” полковник Явор Матеев.

Съвместната подготовка „Black Sea Rotational Force -11” се провежда от юни 2011 година на територията на България, Румъния и Украйна. Елементи от съвместната подготовка се проведоха на територията на нашата страна в районите на Полеви учебен полигон - Ново село, летище Пловдив, летище Безмер и Националния военен университет „Васил Левски” с участието на сили, средства и формирования от Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, Сержантския колеж на Националния военен университет и подразделения, инструктори и транспортни самолети от Морската пехота на САЩ. В подготовката на ПУП - Ново село се включи и подразделение от Сухопътни войски на Армията на Сърбия.

Българско подразделение от Силите за специални операции участва от 27 август до 10 септември 2011 г. в елементи от съвместната подготовка на територията на Украйна, заедно с подразделения от Сухопътните войски на Украйна и Морската пехота на САЩ.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker