Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/IND1.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Чествания по повод 103-та годишнина от обявяването на Независимостта на България

Pan.bg 21 сеп 2011 | 07:36 views (1600) commentaries(0)
image" alt="img" /> Военнослужещи от Българската армия ще участват в честванията по повод 103-та годишнина от Независимостта на България

Военнослужещите от Българската армия отново ще са с голям принос за празничната атмосфера по повод 103-та годишнина от обявяването на Независимостта на България. Пресцентърът на МО съобщава за тяхното участие.
На 21 септември 2011 г.
Представителни подразделения и военен духов оркестър от военно формирование 34750-Карлово на Сухопътни войски ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните за национално обединение в с. Климент, община Карлово.
Почетният караул и представителният духов оркестър на Военноморските сили ще участват в тържествения ритуал по издигане на знамената и поднасяне на венци и цветя в гр. Балчик.
На 22 септември 2011 г.
Почетен караул от видовете въоръжени сили ще участва в тържествения ритуал по издигане на знамената пред Общината в гр. Бургас и поднасяне на венци и цветя на паметника на загиналите пред Военния клуб в града.
Почетният караул и представителният духов оркестър на Сухопътни войски ще участват в провеждането на тържествения ритуал на площад „Стефан Стамболов” в гр. Плевен.
Военнослужещи от военно формирование 34 200 – Шумен ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналните на площад „Кристал” в града.
Военнослужещи от военно формирование 24 150 – Стара Загора ще участват в тържественото отбелязване на Независимостта на България в града.
Почетният караул и представителният духов оркестър на Военноморските сили ще участват в тържествения ритуал по издигане на знамената и поднасяне на венци и цветя на площад „Независимост” в гр. Варна.
На 25 септември 2011 г.
Почетният караул и представителният духов оркестър на ВМС ще участват в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя в гр. Добрич.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker