Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/STRYAMA.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Приключи командно-щабното учение „Стряма 2011”

Pan.bg 01 окт 2011 | 09:43 views (2008) commentaries(0)
image" alt="img" /> Приключи командно-щабното учение „Стряма 2011”

Командно-щабно учение „Стряма 2011” за извършване на сертификация на щаба на бригадата и щабните подразделения във военно формирование 34750-Карлово приключи вчера, 30 септември.

Учението включваше активиране, подготовка и участие на военнослужещите в провеждане на военна операция по прикритие на държавната граница. То беше продължение и завършващ етап на всички дейности, проведени за подготовка на щаба и щабните подразделения на военното формирование и тяхното сертифициране по CREVAL.

Учението премина пред комисия от Щаба на отбраната и под мониторинга на представители на Обединения щаб на НАТО в Мадрид. Оценката на изпитващите е, че бригадата е боеготова.

Ръководител на командно-щабно учение „Стряма 2011” беше командирът на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев, а провеждащ учението бе бригаден генерал Нейко Ненов – заместник-командир на Сухопътните войски.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка