Николай Цонев: Г-н Ангелов, животът на военните се гарантира със стабилна социална политика

Pan.bg 22 яну 2013 | 19:00 views (3328) commentaries(6)
img grama.bg

Случаят със семейство Тепавичарови е поредният трагичен инцидент, при който семейството на български военнослужещ става жертва на обстановката на несигурност и безперспективност, в която преминава ежедневието на хората, призвани да служат в интерес на сигурността на Република България. Това заяви председателят на партия „Нова алтернатива” и министър на отбраната в периода 2008-2009 г. Николай Цонев.Според него трагедията със сигурност засенчва въпроса за съдбата на българските военни, но той трябва да бъде зададен, защото инцидентите в семействата на военни зачестиха и това не е случайно.Г-н министър Ангелов, какво още трябва да се случи, за да проумеете, че животът на военнослужещите не се гарантира с безсмислени инструкции и пожелания, а със стабилна социална политика, попита Цонев.В последните дни, наситени с насилие, агресия и смърт, е жизненоважно управниците ни да поемат своята отговорност и да не допускат ескалиране на напрежението в държавата, каза още бившият военен министър.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  Офицер 23 яну 2013, 13:56
   
  0
   
  0

  Какъв господин , какъв министър господин Цонев. Тоя плужек е готов да изяде майка си само да е на власт. Ако омразата, която се е натрупала срещу него човечето ще се изпари на момента. ЖАЛКО ЗА жертвите, и цялата трагедия, коятое около нас. Репата е сталинист и работи на принципа иама човек, има проблем. Не случайно и най приближените му го напускат. Няма свера или система, която да не е съсипал с неговите
  действия. Познавам отлично отбраната, системите са глупакоустойчиви, но мисля, че това мина предела. Байо Аню ще ни довърши. А ако не се вземат налагащи се мерки има още 5 месеца за експерименти

 2. #2
  читател 23 яну 2013, 14:55
   
  0
   
  0

  Съгласен с #1 Офицер. Г-н Цонев, Вие не знаете ли, че този човек отдавна е известен и стана популярен с фамилията Ньойски? Така както учтиво се обръщате към него с "Г-н министър Ангелов", започваме да се питаме "този Ангелов пък кой беше?".

 3. #3
  Me4o 23 яну 2013, 16:49
   
  0
   
  0

  Цонев, как не те е срам да използваш за агитация и трагедията на един нещастен човек! Няма ли да мирясаш най-накрая! Или трябва да изчакаме да минат изборите, та и ти, като Свинаров, Севлиевски и тям подобните си свиеш наглите претенции и се прибереш обратно в дупката да си папкаш награбеното!

 4. #4
  Валери Цветков 23 яну 2013, 17:56
   
  0
   
  0

  Този път, заради бързане и желание за "изява", Цонев сбърка. Причината се оказа друга. Друг път да поизчака преди да хвърли 2 БК по ниския, но ГОЛЯМ мръсник Аню.

 5. #5
  Пенчо 23 яну 2013, 19:08
   
  0
   
  0

  Цонев може да е сбъркал, но не е крокодил. Благодарение на неговите действия все още имаме остстъци от армия. А това човече,дебелото малко човече сигурнонсе е навряло в некоя дупка и чака съветнека на президента да му даде флумастри за да се боядиса в нужния му цвят. Но и цветовете май свършиха и трябва а ги повтаря.

 6. #6
  Кирилов 23 яну 2013, 19:19
   
  0
   
  0

  При тези ежегодни промени в ЗОВС, насочени към последователно отнемане правата на военнослужещите, социалната политика отдавна е мираж.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка