Ангелов за шествието: Не говорим за всички военни, а за отделни военни. Нямам нищо против всеки да изрази мнението си.

Pan.bg 01 фев 2013 | 18:15 views (3441) commentaries(5)
img Днес в Парламента министърът на отбраната Ангелов заяви:

Министърът държи да се прави разграничение и да се говори не за "военните", а за "отделни военни", които участват в патриотичните шествия. Така за вече обявеното от легия "Раковски" второ такова през февруари, заради несъгласието с променените условия за пенсиониране, обясни военният министърът. Той подчерта, че председателят на Легията м-р Милов вече е в запаса и подчерта, че като такъв той вече няма задължението да бъде деполитизиран. "Така че те могат да излязат на шествие по най-различни поводи, нямам нищо против всеки да изрази свободно своето мнение. Аз тяхното мнение го имам, от 1700 имащи право си поискаха да напуснат армията по собствено желание 658", каза военният министър. Той дори добави, че има дори рапорти и молби за връщане на някои от тези хора, но той никога няма да ги върне. Първо защото няма законово основание да отмени своята заповед за освобождаване и те ще трябва да кандидатстват по цялата процедура от самото начало - като възраст, деполитизиране, декларация за съдимост
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  опълченец 01 фев 2013, 18:41
   
  0
   
  0

  На Аню Ньойски ще му отговорим следното: Спри да дразниш хората бе простак! Лишаваш хората, които служат след теб от законови придобивки, които ти си гребал с пълни шепи и при комунизма и при демокрацията. Ти знаеш ли колко много хора, свързани с армията и семействмата им не само те мразят, ами направо те ненавиждат! Скапан политически наглец, който рано или късно ще отговаряш пред народа. Призоваваме всички, на които отбраната на страната не им е безразлична да подкрепят протестите на легията. Надяваме се тези протести да бъдат пред парадния вход на МО. Всички безпринципно уволнени военнослужещи и цивилни със семейства и приятели заедно на протестите срещу наглия тип АНЮ Ньойски!!!!!!!!!

 2. #2
  muncho 01 фев 2013, 21:16
   
  0
   
  0

  Споко опълченец, Господ си знае работата. Всеки ще си получи заслуженото. А дедо Аню много е заслужил.

 3. #3
  телериг 02 фев 2013, 09:07
   
  0
   
  0

  Е на тези протести ще се види кой има чувство за чест и кой е обикновена форумна мишка.Лесно е да плюеш от компа.Истинските мъже се броят на други места.

 4. #4
  отделен военен 02 фев 2013, 11:34
   
  0
   
  0

  И ние военните държим да се говори за Юда Ньойски не като министър на отбраната, а като министър на "отделни" цивилни служители (бивши военни пенсионери като него)и член на партия.

 5. #5
  Айс 03 фев 2013, 10:44
   
  0
   
  0

  Защо не си вземеш дебела жилетка и памперси и ела на мирното шествие на тези хора към които нямаш нищо против инси ги мотивирал да споделят, че са хора с достойнство

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка