Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/file0464.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Нова книга на контраадмирал оз Румен Попов

Pan.bg 05 апр 2013 | 15:53 views (2088) commentaries(0)
image" alt="img" /> www.naval-acad.bg

На 2 април 2013 г. в Клуба на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса гр. Варна беше представена новата книга на контраадмирал оз Румен Попов. Представянето на книгата беше организирано от Творческия клуб към Съюза на офицерите и сержантите от запаса и от резерва. Преди една година в същата зала беше представена книгата му "Случки и размисли".

Новата книга на контраадмирал оз Румен Попов е плод на многогодишна работа и отразява неговата службата във ВМС, Българската армия и неговия живот. Важен етап от неговата служба е на длъжността "Началник на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" в периода 1982 до 1990 г.

Председателят на Творческия клуб към Съюза на офицерите и сержантите от запаса и от резерва кап. I ранг оз Валентин Димитров представи служебния път на контраадмирал о.з. Румен Попов

Книгата се казва "Животописът ми". Тя беше представена от редактора на книгата писателя и журналиста Тихомир Йорданов.

Заместник-областният управител на Варна вицеадмирал оз Пламен Манушев поздрави автора и му пожела творчески успехи.

Съвипускниците на контраадмирал Румен Попов писателят-маринист кап. Васил Дачев и кап. 2 ранг оз Стефан Балев споделиха впечатленията си за книгата.

В залата присъстваха много съвипускници, колеги и приятели на контраадмирал Попов. Присъства началника на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" кап. I ранг, проф. двн Боян Медникаров и курсанти от училището.

Контраадмирал Румен Попов подари на всички присъстващи новата си книга.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка