Ангел Найденов за бонусите...

Pan.bg 18 окт 2013 | 18:42 views (6793) commentaries(13)
img ЗА БОНУСИТЕ
Министерство на отбраната прави разчети, за да прецени дали ще има бонуси за военните за октомври, обяви военният министър. Идеята е всеки до получи по 350 лева към заплатите си, а работещите по временни допълнителни щатове да вземат около 200 лева.
Пред журналисти днес министър Найденов каза, че когато завършат разчетите, той ще представи точната информация. Не изясни кога тези разчети ще бъдат готови, но обясни, че става дума за еднократно материално стимулиране, "по начина, по който не само веднъж в годината се получава и в други ведомства".
"Взехме решение за изграждане на съоръжения в определена зона по границата ни с Турция, за да бъдат насочвани бежанците към определени пунктове за преминаване", е пояснил министър Найденов на среща с посланика на Унгария.
По думите му броят на бежанците се очаква да надхвърли 10 000 до края на годината и страната ни очаква в рамките на този месец конкретни решения за помощ от европейските институции. Министър Найденов е информирал за създаването на Координационен център между България, Гърция и Турция за контрол над бежанския поток.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 13

 1. #1
  Analizatorina 19 окт 2013, 17:54
   
  0
   
  0

  Редакцията, моля ви сменете я тази снимка с тази пародия на воиници че вече я гледам за петдесети път над различни статии! После защо хората били настроени срещу армията, ами кои иска да плаща заплатите на тия тюфлеци на снимката!

 2. #2
  военен 19 окт 2013, 17:59
   
  0
   
  0

  относно коментара на Analizatorina
  заплатите ги плаща министерството на отбраната

 3. #3
  Analizatorina 19 окт 2013, 18:03
   
  0
   
  0

  Които идват от данъците на всички българи

 4. #4
  военен 19 окт 2013, 18:12
   
  0
   
  0

  е сега кажете и да няма армия

 5. #5
  ВОЕНЕН 2 19 окт 2013, 20:34
   
  0
   
  0

  Ей, анализаторче - мъничко тъпаче, какво им е на момчетата? Я да те опна и теб в прахоляка на Корен и да те видя как ще изглеждаш. Докато ти си спинкаш до топлото Д. на жена ти , тези момчета са в мизерията, на прахоляк и жега. ЗА ДА ОБИЖДАШ НЯКОЙ, ЗА ДА ГО ОБВИНЯВАШ- ВЗЕМИ МУ ОБУВКИТЕ И ИЗВЪРВИ НЕГОВИЯ ПЪТ, ТОГАВА ЩЕ ИМАШ ПОНЕ МОРАЛНОТО ПРАВО! ПЛАЩАЛ ИМ ЗАПЛАТАТА - ТЪПАНАР!

 6. #6
  ВОЕНЕН 2 19 окт 2013, 20:40
   
  0
   
  0

  Извинявам се, снимката е от ШАБЛА !

 7. #7
  hiksmen 19 окт 2013, 21:44
   
  0
   
  0

  шабла или корен каква е разликата все мизерия а този умник да го пуснат един път да свърши тяхната работа и тогава да го видим как ще изглежда тюфлеци не тюфлеци не им върши работата той за да дава оценки дори изглеждат чудесно след изпълнение на задачата явно никога не е присъствал на такива занятия но се прави на корифеи във военните делакато не му харесва как изглеждат да не влиза в този сайт явно го влечат други неща а тук влиза само да се заяжда с хората и да провокира

 8. #8
  Analizatorina 19 окт 2013, 21:48
   
  0
   
  0

  Военен2 спокоино, че ще скъсаш някоя жила брат...как ти се събра в устата да го кажеш всичко това. Нищо им няма на момчетата просто не са за снимка бе. Това не означава че не могат да катерят вертикални стени или да бутат танк по нанагорнището като куцо пиле домат. Просто снимката предизвиква смях защто повече прилича на карикатура. Зле за реитинга на армията.Никъде не сам казал, че пичовете не стават! Ако някои от снимката се е почувствал обиден-моите извинения но снимката от пръв поглед предизвиква тези мисли.

 9. #9
  Analizatorina 19 окт 2013, 21:54
   
  0
   
  0

  Точно защото харесвам военните дела затова влизам тук и като не харесам нещо си казвам мнението. Това е! С какво провокирам не мога да разбера?!?!

 10. #10
  Cyber 19 окт 2013, 22:43
   
  0
   
  0

  Ок. Другия път като се снимаме ще гледаме да сложим парадните униформи и малко фон дьо тен за да направим плакат, а не карикатура.
  Това горе е истинска снимка и тези момчета са си заслужили всяка една заплата и всяко едно ЕМС, което са взели от деня на снимката до сега, че и в бъдеще.
  Който не иска да плаща за такава ария и въобще за армия да ходи в Исландия.
  Оказа се, че те нямат армия и плащат на чужда (USA).
  Лек път до терминал 2 и по-натам.

 11. #11
  !!! 21 окт 2013, 02:17
   
  0
   
  0

  Provokaciata e neshto koeto triabva da se pravi po-chesto. Tia kaliava nervite, taka che bravo na analizatorina.

  Ako v edin film vsichi sa dobrichki, to toi zapochva da prilicha na boza.

  Hubavo e da ima i edin Veidar za realizam, bravo na analizatorina ;-).

 12. #12
  арми 21 окт 2013, 09:22
   
  0
   
  0

  За да изглежда добре българският войник трябва да има и добра униформа. Всеки който е участвал в такива военни маневри знае разликата между нашата родна униформа която не е адекватна на никакви стандарти и тази на другите армии. Униформата създава и 70% от визията на войника. Същите бойци облечени в американска униформа ще изглеждат перфектно. А знаете ли колко излиза на българския данъкоплатец тази калпава униформа? И разликата в цената я прибира фирма, която внася "колосални" суми като данъци. И моля ви се като някой говори за българския данъкоплатец да говори само за себе си. Да каже аз внасям 1000 лв. на година данъци къде отиват. На всички е ясно че половината фирми в България са на загуба. Масово хората се осигуряват на минимална заплата. ЗА какви данъци тогава говорим. И някой като не иска да плаща за армия да каже за какво иска да плаща. В армията останаха 20 000 все ще си намерят някаква друга работа, а тия данъци дето плащате ги изядете и изпиете в някоя кръчма па ще се намери някой друг да ви пази. :)

 13. #13
  нилана 22 окт 2013, 01:48
   
  0
   
  0

  това са лъвове, титани, даже защо им няма и ножовете - да вземат самолетите на нож!!!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker