Украйна иска да си откупи на изплащане Донбас и Крим от Русия

Pan.bg 16 юли 2019 | 21:24 views (926) commentaries(3)
img
blitz.bg


Според автора на жалбата тактиката, използвана от КНР, може да бъде полезна

Нова инициатива бе публикувана на официалния сайт на президента на Украйна Владимир Зеленски. Става въпрос за петиция за обратно изкупуване на Крим и Донбас от Русия на вноски, предават световни медии.

Според автора на жалбата „тактиката, използвана от КНР, може да бъде полезна. В нашия случай, можете да преговаряте с Руската федерация и да купувате Донбас на вноски. "

"По същия начин, както и с Кримския полуостров. Обърнете внимание на това решение. Всеки очаква от вас смели решения ”, подчертава авторът.

Впечатлението е, че лицето, направило петицията, никога не е чувало за резултатите от национален референдум, проведен през 2014 г. в Крим. Сами по себе си кримчани признаха необходимостта от обединение с Руската федерация.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  popa 16 юли 2019, 21:42
   
  11
   
  1

  Te пърдят от глад ама ще откупуват??? Майтап бе Уили!!!

 2. #2
  volxov5 16 юли 2019, 21:44
   
  11
   
  3

  Късно е чадо,Бити и еб`ни
  Сегашната паспортизация на жителите на ДНР и ЛНР дава на новите граждани на Русия не само възможност да живеят и работят в Руската федерация без ограничения, но и дават на хората права, които преди не са имали.

  Първо, гражданите на Русия (дори и да живеят на територията на непризнати ДНР и ЛНР) могат да пишат жалби, молби и предложения директно в центровете за вземане на решения в Русия - това са президентът на Русия, правителството на Русия, Държавната дума и Съветът на федерацията.

  „Член 33. Гражданите на Руската федерация имат право да се обръщат лично, както и да изпращат индивидуални и колективни жалби до държавните органи и органите на местното самоуправление.”

  Това е много важно право! Освен това, то се прилага много просто в Русия - в електронна форма: няма нужда да ходите никъде, няма нужда от посредници - можете просто да напишете писмо!

  Второ, Конституцията на Русия гарантира защита на гражданите на Руската федерация.

  „Член 61. 1. Гражданин на Руската федерация не може да бъде експулсиран от Руската федерация или екстрадиран в друга държава”.

  Жителите на Донбас не могат да бъдат екстрадирани в Украйна без съгласието на Русия, ако тези жители имат руско гражданство.

  „Член 61. 2. Руската федерация гарантира на своите граждани защита и покровителство извън нейните граници”.

  Гражданите на Русия, живеещи в Донбас, имат право на закрила от Москва (юридическа, икономическа, както и във военно отношение).

  "Член 20. 1. Всеки има право на живот" - гражданите на Русия, живеещи в Донбас, могат да поискат от Москва да защити живота им от армията на Украйна! Гражданите на непризнатите ДПР и ЛНР могат да се надяват, че Русия ще ги защити от обстрела от страна на украинските въоръжени сили, а руските граждани, живеещи на територията на ДНР и ЛНР, могат да изискват защита от Русия! Искането и изискването са различни категории!

  Трето, Конституцията на Русия дава право на референдум:

  „Член 3. Клауза 3. Най-висшият пряк израз на властта на народа са референдумът и свободните избори”.

  Руските граждани, живеещи в ДНР и ЛНР, могат да участват в изборите (между другото, изборите за Държавната Дума на Руската федерация ще се проведат през септември 2021 г.) и те също могат да станат членове на Държавната Дума на Русия!

  Когато броят на руските граждани, живеещи в ДНР и ЛНР, се увеличи, тогава тези хора ще могат да проведат референдум, включително за влизането на тяхната територия в Русия !!! Конституцията на Руската федерация им дава това право!

  Като цяло, тези хора, които ще получат руско гражданство или вече са го получили, трябва внимателно да прочетат Конституцията на Руската федерация - по този начин могат да научат за многото нови права, които могат да бъдат реализирани!

 3. #3
  САМО АТОМ 16 юли 2019, 22:13
   
  1
   
  10

  може да го оправи този Донбас

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker