Подробни фоторепортажи от участието на българските вертолети "Кугър" в учението в Хохенфелс

Pan.bg 21 мар 2012 | 09:54 views (3441) commentaries(0)
img В уеб-пространството се появиха серия от подробни фоторепортажи от участието на българските вертолети "Кугър" в учението в Хохенфелс. Както Pan.bg информира сред участниците в учението са следните държави: Албания, Босна, България, Чехия, Грузия, Германия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

Както е известно българските военни формирования, които участват в учението са с общ личен състав 418 военнослужещи и включват щаб на механизиран батальон, три механизирани роти, формирование от Силите за специални операции, два транспортни вертолета AS-532 AL „Кугър” с четири екипажа и инженеро-технически състав и един взвод „Военна полиция”.

По време на съвместната ротационна подготовка в Тренировъчния център на Силите на САЩ – Хохенфелс се изпълняват задачи, характерни за участие в мисии: бойни стрелби; усвояване на тактиките, техниките и процедурите за установяване на сигурността в определен район; специализирана подготовка; противодействие на импровизирани взривни устройства; разузнаване на пътища и маршрути; осигуряване на зони; изграждане и обслужване на временни КПП; ескортиране на машини и товари и осигуряване на защитата на ВИП лица; стоварване на тактически въздушен десант; евакуация на ранени и др.

В края на Съвместната подготовка българските военни формирования участват в съвместно тактическо учение с подразделения от 173-та въздушнодесантна бригада на САЩ.

Предлагаме на вашето внимание линкове към следните уеб-сайтове с подробни фоторепортажи от участието на българските вертолети "Кугър" в учението в Хохенфелс:

image

image

http://ostranderblog.wordpress.com/2012/03/15/combat-cameraman/

Снимки: JennyO Weblog

http://www.flickr.com/photos/usarmyeurope_images/6978936831/

Снимки: Tristan Bolden

http://www.eur.army.mil/news/2012/03122012-173rdMRE.html

Снимки: U.S. Army Europe Public Affairs

http://www.dvidshub.net/image/543994/173rd-airborne-brigade-combat-team-mission-rehearsal-exercise#.T2mHCdmdy9t

Снимки: Michael Sharp
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка