Обявени са 25 вакантни офицерски длъжности за лекари във ВМА и на бойни кораби

Pan.bg 25 яну 2021 | 17:45 views (926) commentaries(0)
img pan.bg
Източник: МО

Със заповед на министъра на отбраната са обявени 25 вакантни офицерски длъжности за лекари във Военномедицинска академия (ВМА). Длъжностите следва да се заемат след провеждане на конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански висши училища в страната или в чужбина. Кандидатите трябва да подадат писмено заявление за участие в конкурса до началника на ВМА, чрез структурите на Централното военно окръжие.

Сред вакантните офицерски длъжности са такива за лекари, психолог, лекар дентална медицина и други. Те са за болници или военни формирования в областите София, Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Сливен, Стара Загора, Ямбол. За някои от длъжностите се изисква годност за плавателна служба или годност за изпълнение на парашутни скокове. Има и вакантни лекарски длъжности на различни видове бойни кораби.

Заповедта и приложението към нея са публикувани в интернет страницата на Министерството на отбраната тук - https://www.mod.bg/bg/doc/zapovedi/2021/20210121_OX48.pdf
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка